2777
2789

پانزده ساله ازدواج کردم شوهرم اجازه بیرون برم ندارم حتی برم مدرسه بچم حتی برم دکتر.. 

تو رو خدا چطور راضیش کنم حتی نمیزاره کلاس انلایین بگیرم همش توی خونه حیاط هم ندارم برم تو حیاط هوا بخوره کلم از من یه ادم بی ارزش ساخته براش هم اصلا مهم نیست 😫

از این که میبینم خواهرشوهرای مجردم بیرون میرن شب نیان خونه و من اختیار هیچی ندارم متنفرمم تو رو خدا کمکم کنید خواهرمووو چن ساله ندیدم دلم تنگه براش نمیزاره هیچ کاری کنم چن ساله محتاد شده بدتر شده چطوری برم بیرون چی بگم بهش انگار طلسمم کرده😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

١٥ساااااله اينجوريهعععهه????چقد صبوري

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

طلاق بگیر 

اگه شرایطش رو نداری  مشاور خانواده

روانشناس ببرش

بدله، شکاکه

خودش ببخشید هیز نیست اهل زن بازی و اینا باشه؟

آخه اونایی که خودشون اینجورین زنشون رو اینجوری محدود میکنن

تازه معتادم شده؟

دیگه برای چی به پاش موندی؟

خودش آزاده هر کاری دوست داره بکنه ولی شمار و زندانی و محدود کرده 

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

از ابرو خانوادم میترسم خیلی دلم گرفتس

همین مردها بخاطر اینکه امثال شما زنهارو میشناسن که هی بی دلیل آبرو آبرو میکنید خیالشون راحته هر غلطی دوست دارن میکنن

بخاطر ترس از آبرو .... یه خرف کلیشه ای و تکراری خودتو عذاب نده

با این چیزایی که گفتی شوهر تو رو کاملا شناخته که هیچکاری نمیکنی اونم هرکاری دلش بخواد انجام میده

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

طلاق بگیر  اگه شرایطش رو نداری  مشاور خانواده روانشناس ببرش بدله، شکاکه خودش ببخشید هی ...

اره شکاکه 

موشتی رفیق هیز دختر باز داره اونا رو میبینه حساس تر میشه

به خاطر بچه هام مجبورم 

مشاوره چن جلسه رفتم میگه مشکل تو بیرون رفتن نیست که عصبی هستی باید بری دارو تجویز کنن برات سر عقل نمیاد😭