بخدا دیگه خسته شدم دیوونه شدم روانی شدم. پوستم کنده شده. این بار چندمه گربه های مختلف شبانه روز اینجا میان زایمان میکنن. اینجا اتاق زایمان شده. شبانه روزی هزارتا گربه مختلف اینجا میره و میاد. دو سال نیم تو این خونم روزی سه بار یه خاک انداز مدفوع جمع میکنم . الان باز رفتم نگاه کردم دیدم سه تا گربه زاییده
دستام پوسیده شده کمرم شکسته از درد. چقد جارو کنم چقد بشورم. بوی گه حالمو بهم میزنه
خب شما تو حیاطتتون کلی خاک دارید لابد مال ما هم میومد تو خاک باغچه کارشو میکرد گل و گیاه کاشتیم دیگه اینکارو نکرد
دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی میشود 👿😈
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گربرو میشه یه کار کرد سگو نمیشه هیشکارش کرد دائم صدا سگ همسایه تک سرمه
دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی میشود 👿😈