2777
2789
عنوان

همسایمون باز بچه هاش گربه زاییدن😔😓🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 73 پست
خونه مامان بزرگ منم زایشگاهه کاری نمیشه کرد

کاش خونه ما هک زایشگاه بد😆

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم آدم اذیت میشه تو حیاط ما هم اومده بودن قبلا ولی بیرونشون نکنید دلشون میشکنه حیوونا واقعا حس ...

تذکر چقد بگم؟ میگه باشه چشم میره تو خونه ش.  کلی تشک و پتو چیده برا گربه ها میان اینجا زایمان میکنن   

تذکر چقد بگم؟ میگه باشه چشم میره تو خونه ش.  کلی تشک و پتو چیده برا گربه ها میان اینجا زایمان م ...

احتمالا ایشون دلش نمیاد بیرون کنه ولی اگه کارتن براش بذارن دیگه حیاط شما کثیف نمیشه حداقل اینو بهشون بگید

گربه های خونه مامان بزرگم قلدری هم میکنن از در بخوای بری تو باهاشون همزمان راه بهت نمیدن چشم غره میر ...

گربه ماده کلا اخمو و بداخلاقه😂موقع زایمانشم باشه بیچاره عصبی تر میشه حقم داره خب😅

کاش پرنده ها میومدن میزاییدن  بالای پشت بوم تشک و پتو پهن کن واس گربه ها بهتر تا حیاط

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
احتمالا ایشون دلش نمیاد بیرون کنه ولی اگه کارتن براش بذارن دیگه حیاط شما کثیف نمیشه حداقل اینو بهشون ...

کارتن برا چی بذاره؟ کجا بذاره؟ برا کی بذاره؟ میگم اینجا کلی گربه تو رفت و امده شبانه روزی هزار بار میرن و میان.  شما میگی کارتن بذاره؟ مگه بچه جوجه س

اب و غذا که به راهه.  حتی تشک و پتو هم چیده برا گربه ها    

اینا فکر میکنن دارن کار خوب می‌کنن. نمی‌دونن ازدیاد حیوانات ولگرد معضل شهری محسوب میشه. مخصوصا گربه که کلا دو سوم از شکارایی که انجام میده رو برای سرگرمی انجام میده برای همین غذای همینجوری که در دسترسش باشه بی‌رویه تولید مثل می‌کنه.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش