2777
2789
عنوان

بچه ام دو سالشه ولی

135 بازدید | 11 پست

حس میکنم تنهایی از پسش برنمیام

مخصوصا اگه خدای نکرده مریض بشه من بدتر از اونور میفتم

در حالتای دیگه هم باز همینطور حتی غذا دادن ساده، خوابوندن و ...

احساس ضعف میکنم

دخترم کم غذام هست

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

کسی مث من هست که از بچه داری استرس بگیره و اعتماد به نفسش تو این کار ضعیف باشه؟

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم دوسالشه  شبا تا صبح ده دفعه تو خواب گریه میکنه و ارومم نمیشه طی روز دایم داره خرابک ...

آخی داد نزن گنا داره

منم دخترم دوسالشه  شبا تا صبح ده دفعه تو خواب گریه میکنه و ارومم نمیشه طی روز دایم داره خرابک ...

دختر منم اصلا خوب نمیخوابه

انقدرم گریه میکنه اپارتمانو میذاره رو سرش

مگه توی این دو سال خودت بزرگش نکردی ؟

چرا

اما کمک مامانم و شوهرم هم بوده 

پسر منم هنوز دو سال نداره از رو مبل میاد رو اپن دو زانو میشینه یعنی فقط وقتی خوابه من یه نفسی می کشم ...

عزیزم خدا حفظش کنه 

چرا اما کمک مامانم و شوهرم هم بوده 

خوب ان شاءالله از این به بعد هم هستن و کمکت میکنن . این مدل استرس ها رو من خودمم روی بچه اولم داشتم چون خیلی کم وزن بود که به دنیا اومد و مشکل هم زیاد داشت مثل کولیک و رفلاکس و .... . چند روز اول که پیش مامانم بودم دائم توی دلم میگفتم امکان نداره تنهایی از پسش بربیام چون من شهر غریبم و خونه خودم هیچ کمکی ندارم ولی وقتی برگشتم خونه خودم و توی موقعیتش قرار گرفتم تونستم . مطمئن باش شما هم میتونی ولی چون تا حالا تنهایی انجامش ندادی باورت نمیشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خوب ان شاءالله از این به بعد هم هستن و کمکت میکنن . این مدل استرس ها رو من خودمم روی بچه اولم داشتم ...

قربونت عزیزم