2777
2789
عنوان

بچه این حرکت طبیعیه؟ اسمی داره؟ 😂

328 بازدید | 18 پست

بچه ها من وقتی با یکی بحثم میشه خنده م میگیره و این قضیه طرف مقابلم رو عصبانی تر میکنه

طرف فکر میکنه من ریلکسم یا حرفاش برام مهم نیست ولی حقیقتا اینطوری نیست من یهو خنده م میگیره:/ 

ممکنه این حالت برای فرار از حالت ترسم در اون لحظع باشه و پایه ی علمی داشته باشع؟ 

هی هوا بدتر شد... مسیرا تاریکن... 

منم وقتی عصبی میشم میخندم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وقتی عصبی میشم میخندم

وای من وقتی یکی میگه جدی باش دو دقیقه یا موقعی که داره مثلا دعوام میکنه نمیتونم خندمو نگه دارم خیلی بده

اسمش خنده هیستیریکی هست، وقتی خنده غالب میشه به احساسات دیگه این اتفاق میوفته، اگه خیلی این اتفاق افتاده پیشنهاد میکنم برید چند جلسه پیش مشاوره تا بتونید درمانش کنید 

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙
وای من وقتی یکی میگه جدی باش دو دقیقه یا موقعی که داره مثلا دعوام میکنه نمیتونم خندمو نگه دارم خیلی ...

من همیشه میخندم و این اذیتم میکرد رفتم دکتر گفت شاید به خاطر غم در گذشته و تنهاییته

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
اسمش خنده هیستیریکی هست، وقتی خنده غالب میشه به احساسات دیگه این اتفاق میوفته، اگه خیلی این اتفاق اف ...

میدونی؟ زمانی که استرس میگیرم

مثلا طرف میگه دو دقیقه جدی باش یه سوال مهم ازت دارم و من میترسم از اینکه سوالش چیه مسخره بازیم شکوفا میشه