سلام دوستان قطع ارتباط با خونواده همسر گزینه مناسبیه؟ چه خوبی ها و چه عواقبی میتونه ایجاد کنه؟کل خونواده همسرم خوبن جز مادر شوهرم که خیلی رخم زبون میزنه. تموم راه هارم رفتم نتیجه نداره و متوجه نمیشه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
شاید بعداً همسرت هم با خانواده شما قطع رابطه کرد به همین بهانه ببین مشکلی نداری
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
من کل خانواده همسرم بد هستن شش سال تحمل کردم فقط دیدم خودم دارم داغون میشم و حتی شوهرمم عین خیالش نیست الان چهار ساله قطع رابطه هستم و آرامشم بیشتر هست
تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
والا من قطع ک هیچی کم هم نمیتونم بکنم ارتباط رو شوهرم مثل تمساح میخواد منو ببلعه 🤷♀️
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
جاری من قطع رابطه کرد باهامون حتی نمیزاشت برادر شوهرمو بچه ها بیان الان بعد ۶ سال افسردگی خاد گرفته در حدی که مجبورن ببرن بیمارستان روانی و بچه هاش اصلا ماهارو نمیشناسن پیشمون اصلا اروم نمیشن اینقد اعصابم خرابه براش بخدا ایتقد حرص میخورمو ناراحتم کاری هم ازم بر نمیاد