2777
2789
عنوان

کبد

106 بازدید | 13 پست

اکوی پارانشیم افزایش یافته  mildfatty liver  یعنی چیی من دیشب سونودادم اینو داخل سونوم نوشته  ازدیشب حالم خوب نیست منی که ورزش میکنم  چراباید اینجوری بشم 😔😔🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چربی ،الکل ،قند ،نخور اضافه وزنتو حذف کن خاکشیر آب ولرم  ناشتا ،سرکه انگبین ناشتا هم خوبه , چای ...

من هنوز قلیونم نکشیدم چه برسه الکل فقط این چندوقت قرص ویتامین خوردم به خاطر موهام...  ، چایی هم هفته ایی یکبار میخورم، به نظرت شیر وزردچوبه هم خوبه بخورم یانه

سلام خواهر 

همه چی که به ورزش نیست 

ورزش کردن قسمتی ار زندگی ماست 

شما مشکل کبدی گرفتین .اگه زود درمان نکنید بیشتر جاهارو یهویی بی‌خبر درگیر خودش میکنه 

ققطم درمانش از طریق طب سنتیه و تمام 

اگر روش دیگری امتحان کنید جواب که نمیگیرید هیچ بلکه بدتر هم میشید.چون پدر من ۸ سال همینجوری بود هرررراهی که بگید امتحان کردیم فقط همین روش سنتی که اونم یکی از آشناهامون معرفی کردن و ما آنلاین تحت درمان بودیم اگه خواستین شمارشون رو پیدا کنم واستون

من هنوز قلیونم نکشیدم چه برسه الکل فقط این چندوقت قرص ویتامین خوردم به خاطر موهام...  ، چایی هم ...

عزیزم من خودم ورزشکارم و مربی باشگاهم اما کبدم چربه و کرید ۲ هستم ،اهل هیچ دودی هم نیستم ،و فقط بخاطر روغن هایی ک داخل غذا مصرف میکنیم باید روغن زیتون استفاده بشه و اینکه نود درصد ایرانی ها کبدشون چربه