2777
2789
عنوان

پنجشنبه های بی شما🖤

393 بازدید | 14 پست

با گریه می بینم محبوب من خوابه بی ترس و دلشوره ای خواب بی برگشت یعنی ازش دورم یعنی ازم دوره چشماش یادم هست وقتی که می‌خوابید چشماشو زیبا بست من اشک میریزم از مرگ لبریزم یعنی که پنجشنبس پنجشنبه ها شعرن پنجشنبه ها دردن پنجشنبه ها سردن پنجشنبه ها بن بست تا آخرین بن بست تا لحظه مرگم تا آخر دنیا هر روز پنجشنبس دنیای من شعره شعرام پر از درده درد هام بی اندازه قلب ترک خوردم با شعر میسوزه با درد می‌سازه پنجشنبه یعنی درد یعنی قرارم نیست یعنی کنارم نیست پنجشنبه یعنی سرد یعنی زمستونه یعنی بهارم نیست این قلب بی تابم هم زاری کن هم بی قراری کن وقتی قراری نیست مردم از این مردن از خون دل خوردن از مرگ غیر از مرگ هیچ انتظاری نیست🙂🖤

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه طور بچه دار شده؟!

خآنم محترم تو امضام نوشتم به زور دادنم به پسر عموم بعد از مشکلات طلاقم داد و الان زن و بچه داره

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤
خآنم محترم تو امضام نوشتم به زور دادنم به پسر عموم بعد از مشکلات طلاقم داد و الان زن و بچه داره

ممنون که توضیح دادی

ولی امضات ایهام داره

مهم نیس که هنوز متوجه منظورت نشدم

موفق باشی🌺🌿

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
ممنون که توضیح دادی ولی امضات ایهام داره مهم نیس که هنوز متوجه منظورت نشدم موفق باشی🌺🌿

خواستی بیشتر متوجه شی داستان سرنوشتم تو تاپیک هامو بخون

همچنین 

خواستی بیشتر متوجه شی داستان سرنوشتم تو تاپیک هامو بخون همچنین 

تاپیک اولت رو خوندم

الان متوجه شدم

.

.

.

شبی که به بستنم عقد با پسرعمو به زور،

عشقم خودکشی کرد

من ماندم و سنگ قبر سرد 

و پسر عمویی خفته در آغوش دیگری گرم..

💮💔😔

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
تاپیک اولت رو خوندم الان متوجه شدم . . . شبی که به بستنم عقد با پسرعمو به زور، عشقم خودکشی کرد ...

🙂💔