2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسیکه سفیدی پوستش تو ذوق بزنه میگن شیر برنج بله ناراحت میشم و تذکر میدم که نگن

رنگه پوستم سفید هست اما فکر نکنم اینقد ‌ک بخان اینطور بگن.

چی باید جوابشون رو میدادم؟ 

این کاربری تعلیق شده.
از لحاظ رنگ پوستت میگن یعنی ؟  یا چی  حرف دیگران برات مهم نباشه دیگران حرف مفت زیاد میزن ...

نمیدونم والله رنگه پوستم هالا انچنانی نیست بورم یکم ولی ن اونقدرا‌.

برا من مهمه خیلی بهم بر میخوره

این کاربری تعلیق شده.
رنگه پوستم سفید هست اما فکر نکنم اینقد ‌ک بخان اینطور بگن. چی باید جوابشون رو میدادم؟ 

بگو فدای چشای شهلایی تون که هیچی از دیدشون دور نیست خخ 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
فک کنم معنی دست و پا چلفتی میده به خاطر رنگ پوست نیست

من فکر میکنم بخاطره اینکه ارایش نمیزنم و همیشه خیلی مرتبم ولی شلوغ و.. نیستم خیلی سادم و.. 

این کاربری تعلیق شده.
رنگه پوستم سفید هست اما فکر نکنم اینقد ‌ک بخان اینطور بگن. چی باید جوابشون رو میدادم؟ 

اگر دوستات هستن تو هم بگرد یه چیزی مثل خودشون پیدا کن و بگو تا بفهمم ناراحت کنندست 

مثلا اگر چاقه بگو شیربرنج که بهتر از تپل و کپل بودنه

اما دائم نگو همون یه بار بگی که بفهمن شمام بلدی اما احترام می‌ذاری و نمیگی کافیه 

نمیدونم والله رنگه پوستم هالا انچنانی نیست بورم یکم ولی ن اونقدرا‌. برا من مهمه خیلی بهم بر میخوره

شاید اونا هم قصدشان همونه که بسوزونن طرف رو با حرفای بی شعورانه شون 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم