من امروز بچم حدود۵سالشه بردمش بیمارستان دولتی یه فامیل داشتیم عمل داشت رفتیم عیادت اما ماسک داشتم گذاشتم براش دست ب چیزی هم نزد الکل هم زدم زود هم اومدیم اما خب خودشم ضعیف ولاغره همش میترسم میگم مریض نشه استرس گرفتم توفضای بد بیمارستان ....فکروخیال گرفتم😑مجبورشدم بردمش وگرنه نمی بردم
یک تیکه گوشت با پیار ونمک وزردچوبه میریزی توشیشه مربا درشو میبندی یک قابله اب میکنی میزاری روگاز تا سه ساعت چهارساعت پخته باشه زیرش باید کم باشه تا نترکه شیشه خیلی قوت داره بیش ازحد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امتحان میکنم ممنون حالا من فکروخیال برداشتم که بچه رو بردم عیادت بیمارستان با اینکه مراقب بودم
نه فک نکن بهش انشاالله چیزی نمیشه همبنت براش انجام بده خیلی قوت داره مریض نمیشه ولی دیگه نبرش مخصوصا بچه های ما که جون وبنیه ای ندارن خدایی نکرده مریض بشن نصف میشن دیگه