2777
2789
عنوان

بردن کودک به عیادت مریض

163 بازدید | 18 پست

سلام خانوما

من امروز بچم حدود۵سالشه بردمش بیمارستان دولتی یه فامیل داشتیم عمل داشت رفتیم عیادت اما ماسک داشتم گذاشتم براش دست ب چیزی هم نزد الکل هم زدم زود هم اومدیم اما خب خودشم ضعیف ولاغره همش میترسم میگم مریض نشه استرس گرفتم توفضای بد بیمارستان ....فکروخیال گرفتم😑مجبورشدم بردمش وگرنه نمی بردم

خب بیرون میموند ده دقیقه نگه می‌داشتی همسرت برمیگشت شما می‌رفتی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس نداشته باشه انشاااله چیزیش نمیشه  دختر منم مثل بچه شنا لاغر وضعیف بچه شما هم غذا نمیخوره ...

نه خیلی بدغذاس هیچی نمیخوره همش دنبالشم تا یکم به زور بدم بخوره

اخ مثل بچه منه منم به زور بهش میدم چند کیلو هست ؟من همش استرس دارم قدش کوتاه بمونه 

حدود ۱۳کیلو فکرکنم شاید کمتر خیلی وقته وزن نکردم لاغره ریزه منم میترسم ریزبمونه  شربت میدی بهش؟

حدود ۱۳کیلو فکرکنم شاید کمتر خیلی وقته وزن نکردم لاغره ریزه منم میترسم ریزبمونه  شربت میدی بهش؟

دختر منم همون ۱۳یا ۱۴باید باشه  یک ندت زینک میدادم باز کرد اشتهاشو بعد از چند مدت باز برگشت من یک ندت گوشت توشبشه دادم خیلی خوب بود لامصب گوشت گرون شده خیلی 

دختر منم همون ۱۳یا ۱۴باید باشه  یک ندت زینک میدادم باز کرد اشتهاشو بعد از چند مدت باز برگشت من ...

گوشت توشیشه چجوریه؟ چندسالشه؟ 

منم شربت لیکو زینک میدم اما خب همش میگه خوراکی مقاومت میکنه ک غذا نخوره