2777
2789
عنوان

خانما ببخشید از این سوالم 😔

209 بازدید | 4 پست

سلام من چهارماهه ک‌ زایمان کردم تو بارداری رابطه نداشتم و اصلا دلم رابطه نمیخواست شوهرمم سمتم نمیومد بعد از زایمان خودم در تعجبم که چقد میل جنسیم‌بالا‌رفته ولی اگه به شوهرم باشه دو هفته ای یکبار میاد سمتم اینجوری خیلی اذیتم کاش منم مث شوهرم بودم هرشب منتظرم  بیاد سمتم ولی اون میخوابه یه راهکاری بدین میلم کم شه 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل منی ما هم‌تو ۹ ماه بارداری نداشتیم بعدشم تا دو ماه نداشتیم اولین بار من رفتم سمتش همش پسم‌میزد که ن تو تازه زایمان کردی نمیشه از شدت میل جنسی گریه میکردم چند بار بهش گفتم ولی انگار ن انگار الانم نزدیک یکسال گذشته ولی باز دو هفته سه هفته ای یبار میاد خیلی حسودیم به کسانی که رابطه زیاد دارن من دیگه بیخیال شدم و به فکر طلاقم چند وقته

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم