2777
2789
عنوان

مشکل زنانه کسی هست کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 64 پست
نه بابا سزارین شدم نذاشتم معاینم کنن که طبیعی بشم

اگه پماد بده باید با اپلیکاتور پر کنی دراز بکشی پماد و خالي کنی و تا یکی دو ساعت بلند نشی مثل شب

قرص هم مترونیدازول بخور خوبه

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
خانوم شما قارچ گرفتی، پماد کلوتریمازول و زینک باهم قاطی کن بزن به بیرون ناحیه تناسلی تا روی رانها. د ...

مرسی کلوتریمازول با ان ان که قاطی میکنم میزنم خوب میشم دوباره بعد یه هفته شروع میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ترس تو جونم ننداز من میترسم حتی زایمانم معاینه نشدم نذاشتم که برم سزارین بشم.

حالامعاینه مگه چیه که نمیری، اولا که معاینه لازم نیس معلومه مریضیت چیه دوما مگه بچه دوساله ای هی میگی دکتر نمیرم، نرو، این قارچ باعث میشه همه خونتون بگیرن و تا چند روز دیگه همه میخارن…

حالامعاینه مگه چیه که نمیری، اولا که معاینه لازم نیس معلومه مریضیت چیه دوما مگه بچه دوساله ای هی میگ ...

ببینم امشب به کشتنم خای داد یا ن😐😅حالا یکیو درک کنید وقتی میگه میترسم بهش کمک کنید دعای خیر پشت سرتون میاد

شما ماما هستی

نه گلم برات رفتن دیدم گفتم 

خودمم عفونت‌ داشتم ازین موردا استفاده کردم

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
مرسی کلوتریمازول با ان ان که قاطی میکنم میزنم خوب میشم دوباره بعد یه هفته شروع میشه

ان ان نزن. بعد هم این دکتر ماما گفت باید داروی کامل بگیری برو دکتر بگو معاینه نمیخوام خودشون داروی قرص و کپسول بهت میدن. کپسول فلاکنازول بخر دوتا هرروز یکی بخور

ببینم امشب به کشتنم خای داد یا ن😐😅حالا یکیو درک کنید وقتی میگه میترسم بهش کمک کنید دعای خیر پشت سر ...

میدونی بعضی علائم حتما باید بل چشم دیده بشکه بهترین و موثر ترین دارو بهت داده بشه که هم هزينه ی اضافه نکنی هم زود خوب شی

عزیزم ترس تو جونم ننداز من میترسم حتی زایمانم معاینه نشدم نذاشتم که برم سزارین بشم.

حالا حتم‌ که نمی‌خواد ازت پاپ اسمیر بگیره .

شاید علائم گفتی تشخیص داد همه رو معاینه نمیکنن ک

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ان ان نزن. بعد هم این دکتر ماما گفت باید داروی کامل بگیری برو دکتر بگو معاینه نمیخوام خودشون داروی ق ...

اگه خوب نشم با ژل وپماد میرم دکتر فعلن لباس زیرمو دراوردم دامن پوشیدم الانم میرم داروخانه ژل شستشو بگیرم .

نه گلم برات رفتن دیدم گفتم  خودمم عفونت‌ داشتم ازین موردا استفاده کردم

مرسی عزیز.فعلن این روشای شما رو میرم .ببینم جواب میگیرم یا ن.یه وقتی بد جور سربه سرم میذاره .حالا من ترسیدم باختم خودمو .اگه من با این کارهای ساده خوب بشم ممکنه بازم زخم دهانه رحم بگیرم وداسته باسم

مرسی عزیز.فعلن این روشای شما رو میرم .ببینم جواب میگیرم یا ن.یه وقتی بد جور سربه سرم میذاره .حالا من ...

ببین عفونت‌ مزمن بشه زخم دهانه می‌گیری اونوقت درمان سختره خودت عذاب میکشی 

برو دکتر میدونم مثل من بدت میاد از معاینه ولی بدون‌ چاره ای نیست

خواهر من چن ساله این مسکلو داره هرچی دکتر پوستودکتر زنان رف فایده نداشت ازمایشم داد حتی  یه مد ...

حالا برو به بقیه بگو چجوری ترس تومن انداختن که ممکنه زخم دهانه رحم بگیری وخطرناگه.😐یکی گفته ژل بزنم وقرص وپماد ببینم فایده داره یا ن