2777
2789
عنوان

بچه قرص ال دی خورده

586 بازدید | 40 پست

خانومااا خاهرزادم ۴سالشه قرص ال دی یدونه گذاشتم رو اوپن بخورم برداشته خورده تورو خدا بگید خطر نداره یا مشکلی پیش نمیاد؟؟اگ تجربه همچین چیزیو داشتید بگید لطفا

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم زنگ بزن۱۱۵بپرس

هوفف اخه نیم ساعت پیش خورد الان خابن همه 

خانواده هم میگفتن چیز خطرناکی نیست ولی من میترسم 

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

یکاری کنید بالا بیاره  اگه نشد شیر زیادی بخوره و فوری برین دکتر

ینی خطرناکه اخه خابید

بالا بیاره اگ نیاورد بیمارستان ببر تا شستشو بدن 

وای

فکر نکنم کاری بکنه اثرش تا یه مدت میمونه از بین میره ، دکتر ببرین ولی 

اخه نمیدونم یباررمیگن خطر نداره یبار میگن ببر دکتر خب اگ خطر ندارع چیزیش نمیشه یا اذیت نمیشه دکتر چرا دیگه

😐😐یعنی چی خوابید قرص اشتباهی ضرر داره خب 

اوه مگه زنگ بزنم ۱۱۵بپرسم

اخه نمیدونم یباررمیگن خطر نداره یبار میگن ببر دکتر خب اگ خطر  ندارع چیزیش نمیشه یا اذیت ...

لامصب خب بچه س فردا پس فردا چیزیش بشه تو میخای جواب بدی ، حتی اگه خطرم نداشته باشه واسه صحت سلامت باید دکتر بره ، گشادی رو کنار بگذارید 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
هوفف اخه نیم ساعت پیش خورد الان خابن همه  خانواده هم میگفتن چیز خطرناکی نیست ولی من میترسم&nbs ...

بیخیالین همتون من ادم استرسی هستم اگ من بودم زنگ میردم حتما

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚