2777
2789
عنوان

منتظرای نی نی بیاین🌹

392 بازدید | 70 پست

سلام دوستان عزیزم

من یک سال و نیم منتظر بودم تا نی نی دار بشم،خیلییییی کارها برای بچه دار شدن کردم اما این تجربمو دوست دارم حتما باهاتون درمیون بذارم حتی اگه یک نفر هم نتیجه بگیره یه دنیا ارزش داره برام

تو این شبهای قدر بعد از دعا و مناجات یه کاغذ بردارین و اول ارزوی ظهور کنین بعد برای حاجت مندان دعا کنین بعد حاجتتونو بنویسید و بذارید لای قران و دیگه سراغش نرین انشاالله تا شب های قدر سال بعد حاجتتونو میگیرید

من دیشب رفتم سراغ برگه ای که پارسال لای قران گذاشتم..اونقدر درمونده بودم که تو هر 3شب ارزومو نوشتمو گذاشتم لای قرآن

و خداروشکر الان 8ماهه باردارم....

این دین به گردنم بود که بهتون بگم،انشاالله حاجتتون روا

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر که حاجت ت و گرفتی،توروخدا توی این شبای عزیز برا منم دعا کن باردار بشم،دوساله منتظرم

حتما عزیزم

همیشه برای منتظرا دعا میکنم چون خودمم منتظر بودم...

انشاالله بزودی دامنت سبز میشه💖

آخی عزیزم چقد خوووووووب. خداروشکر. خیلی ممنون که گفتی عزیزم. منم امشب این کارو میکنم انشالا خدا حاجتمو بده تا سال دیگه نی نی دار بشم به حق حضرت علی 😢

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
آخی عزیزم چقد خوووووووب. خداروشکر. خیلی ممنون که گفتی عزیزم. منم امشب این کارو میکنم انشالا خدا حاجت ...

حتما اینکارو بکن عزیزم پشیمون نمیشی

انشاالله حاجت روا میشی💖

خداروشکر که حاجتتو گرفتی،برای منمدعا کن حامله ای خدا صداتو میشنوه،دوسال تموم شد که منتظرم

مرسی عزیزم حتما دعا میکنم چون طعم انتظارو چشیدم حستونو میفهمم

انشاالله بزودی حاجت روا میشی💖