2777
2789
عنوان

دعابرای گشایش بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 5899 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خدا میدونه کار اینا درسته یا نه من که شخصا زیاد گیره آدم کلاه بردار افتادم فقط یک نفر مشکلمو حل کرد و از نظر مالی باهام درست رفتار کرد حاج علی صداش میکنن شماره تماس ایشون رو میزارم مشکلتون حل شد منم دعا کنید یا حق

09308197564

ببخشیدبچه هامن توی آیه شک کردم دوباره ازمامانم پرسیدم گفتندآیه ی۷۲و۷۳سوره ی نحل یعنی ازوالله جعل لکم ...

سلام عزیزم می‌خوام این کارو کنم واسه خودم ، میشه؟ به نظرت نتیجه میگیرم؟

ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست   
سلام عزیزم می‌خوام این کارو کنم واسه خودم ، میشه؟ به نظرت نتیجه میگیرم؟

سلام گلم توکل کنیدبه خداوانجام بدیدانشاالله که جواب میده مامان من چندسال پیش برای چندنفرانجام داداکثرشون تاسال بعدازدواج کردند

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
سلام گلم توکل کنیدبه خداوانجام بدیدانشاالله که جواب میده مامان من چندسال پیش برای چندنفرانجام داداکث ...

مرسی عزیزم چشم ، یعنی برای خودمون هم میشه بنویسیم؟

ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست   

سلام عزیزم

من ۲۹ سالمه واقعا یعنی یعنی این دعا بخت بازمیکنه

؟ همسرخوب خدامیده؟ شماخودتون انجام دادید؟

دوباره ازمادرتون بپرسید توکتابش ببینه دقیق کدوم آیات بنویسم ؟

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
سلام عزیزم من ۲۹ سالمه واقعا یعنی یعنی این دعا بخت بازمیکنه ؟ همسرخوب خدامیده؟ شماخودتون انجام داد ...

آیه ی۷۲و۷۳سوره ی نحل یعنی ازوالله جعل لکم تاولایستطیعون.بله گلم مامان خودون انجام دادند انشاالله به حاجتتون برسیدچندسال پی مامانم برای تعدادزیادی از اطرافیان نوشتند وبیشترشون تاسال بعدازدواج کردند

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
آیه ی۷۲و۷۳سوره ی نحل یعنی ازوالله جعل لکم تاولایستطیعون.بله گلم مامان خودون انجام دادند انشاالله به ...

مرسی عزیزم  من ودوستمم انجام میدیم انشالله حاجتروا بشیم ودعای ما پشت مادرتون🌹🌹🌹

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘