2777
2789
عنوان

دعابرای گشایش بخت

5899 بازدید | 48 پست

این عمل که میگم کاملا مجرب وامتحان شده است وتوخانواده ی خودم چندبارامتحان کردیم ونتیجه داده

شب بیست وسوم ماه رمضان آیه های ۷۱و۷۲سوره ی نحل ازوالله فضل بعضکم تاهم یکفرون رابرروی کاغذی بنویسیدواسم دختریاپسری راکه میخواهیدبختش گشوده شودراهم بنویسیدودرلابه لای صفحات قرآن قراردهیدانشاالله تاسال دیگه همین موقع بختش بازمیشه .فقط باباوروبدون شک این کاراانجام دهید.

انشاالله هرکی نتیجه اش رادیدبه پدرومادرم دعاکنه چون این رامادرم بهم گفته وخواسته انتشاربدم 

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

شب بیت و سوم میشه کی؟چندشنبه؟

روز شنبه شبش یعنی؟

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كاش بخت منم بسته بودن قبلن    

😰😰

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
عزیزم اگه بخوایم برا چند نفر این مارو انجام بدیم باید چند بار بنویسیم یا یه دونه بنویسیم و اسم همشون ...

بله بایدبرای هرکدوم جدابنویسید

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
میشه شنبه شب یعنی شبی که فرداش یک شنبه است

اوکی

به مجردهایی که میشناسم میگم

من يه خاله دارم سنش بالاست نزديكه چهل بنظرتون بنويسم جواب ميده؟

خاله ی من چهل سالگی ازدواج کرد چهل و یک پسرش رو بدنیا آورد نا امید نباشید

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد --- خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
خخخ خیلییی باحال گفتی

واللا برگردم به گذشته هيچوقت ازدواج نميكنم

كار مسافرت تفريحححح

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم