2777
2789
عنوان

یه مشاعره مون نشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 67 پست
هر کس بد ما به خلق گویید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم

مرا در منزل جانان چه امن عیش چون هردم

جرس فریاد میدارد که بربندید محمل ها

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
نگو شرط دوام دوستی دوری ست باور کن همین یکی قاعده از آشنا بیگانه می سازد

خوشا آنان ک در گهواره مردند بویی از غم دنیا نبردن

𝗔𝗻𝗱 𝗺𝗮𝘆𝗯𝗲 𝗷𝘂𝘀𝘁 𝗽𝗮𝘁𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗶𝘀 𝗲𝗻𝗼𝘂𝗴𝗵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کس بد ما به خلق گویید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم

مرا محتاج رحم این و آن کردی ملالی نیست 

تو هم محتاج خواهی شد جهان دار مکافات است

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

مرا در منزل جانان چه امن عیش چون هردم  جرس فریاد میدارد که بربندید محمل ها

تو بدون من مرا کم داری

من ولی بی تو جهانم خالیست

𝗔𝗻𝗱 𝗺𝗮𝘆𝗯𝗲 𝗷𝘂𝘀𝘁 𝗽𝗮𝘁𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗶𝘀 𝗲𝗻𝗼𝘂𝗴𝗵
آمدی جانم به قربانت ولی در غیبتت یک نفر آمد که حالا کل دنیایم شده

همه کارم ز خود کامی به بدنامی کشید اخر 

نهان کی ماند آن رازی کزو سازند محفل ها

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
تو بدون من مرا کم داری من ولی بی تو جهانم خالیست

تا سر زلف تو در دست نسيم افتادست

دل سودازده از غصه دو نيم افتادست

دلا کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد سعادت آن کسی دارد که از تنها نپرهیزد

دلخوش به این که فاتح قلبم شدی نباش

اینجا کسی نیامده تا ما نخواستیم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

همه کارم ز خود کامی به بدنامی کشید اخر  نهان کی ماند آن رازی کزو سازند محفل ها

آراسته ظاهریم و باطن نه چنان

القصه چنان که می نماییم ،نه ایم

من که باشم که برآن خاطرعاطر گذرم  لطف ها می کنی ای خاک درت تاج سرم

ما برای با تو بودن عمر خود. را باختیم

بد نبود ای دوست گاهی هم تو دل می باختی

یک شبی پروانگان جمع آمدند درمضیفی طالب شمع آمدند 

دادم از این دارم که دینم سوخت ،دنیا پیشکش