❤❤ برا ی سلامتی و ظهور آقامون امام زمان عج ❤❤وحاجت رواییتون دوستان سوره واقعه میخونم وصد صلوات میفرستم لطفا پست بزارید ❤
💚💚لطفا برای سلامتی وظهور امام زمان عج صلوات هدیه کنید هرچه توان دارید💚💚
❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزمی خدانکنه امیدوارم حاجترواییتو ببینم شما واقعا لایق هستی که برسی به آرزوت
من همیشه قبل خودم برای عزیزانی چون شما دعا میکنم حاجت رواتون کنه خدا ..میگن با یه گل بهار نمیشه عزیزه دلم فقط من حاجت روا بشم چ فایده ان شاالله ب امید روزی ک همه حاجت هامونو از آقا امام حسین و آقا امام زمان بگیریم
🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
قربونت برم من خیلی خیلی مهربونی واقعا لیاقت بهترین هارو داری بخدا😍من از دست شما ذره ای نرنجیدم ✨🧡 ...
عزیزه دلمی فدای قلب پاکت بشم نظر لطفته.اینقدر ماهی منم اینجور میبینی ...شاید مجازی از هم دوریم اما تو قلبم جا داری عشقم .بخدا بدون تعارف جدی میگم خیلی خانومی فدات بشم
🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋