2777
2789
عنوان

شیر خشــــــــــک،لطفا کمک

139 بازدید | 13 پست

سلام دوستان،چندتا سوال داشتم،تروخدا با تجربه ها ج بدین،گیجم.

دخترم۲۷روزشه.

۱-شیرخشک ببلاک۱میخوره،بالا میاره

یه مدت بهش ببلاک ای آر میدادم بالا نمیاورد.الان دوباره ببلاک۱میدم.بنظرتون بالا آوردن دلیل خوبیه واسه تعویض شیرخشک؟

همه میگن ب برند شیرخشک ربطی نداره.

۲-احساس میکنم یبس شده،زور میزنه گاهی و قرمز میشه،اما روزی یک بار دفع داره.و گاهی موقع باد معده دادن از مقعدش آب خالی میاد،چـــــــــرا؟؟؟؟

۳-میگین با این اوصاف شیرخشکشو تعویض کنم یا ن؟؟؟؟

با حوصله ها دمتون گــــــرم

پُشتِ تمام آرزوهای تو "خدا" ایستاده است... کافیست به "حکمت"ش ایمان داشته باشی تا "قِسمتَ"ت سرِ راهَت قرار بگیرد... او را بخوانید تا شما را اجابت کند

ممول چرازدکترش نمیپرسی

دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی  ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.
ممول چرازدکترش نمیپرسی

فعلا موقعیتشو ندارم برم

پُشتِ تمام آرزوهای تو "خدا" ایستاده است... کافیست به "حکمت"ش ایمان داشته باشی تا "قِسمتَ"ت سرِ راهَت قرار بگیرد... او را بخوانید تا شما را اجابت کند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کسی اطلاع داشت ج بده ممنون میشم

دخترمنمـزیاد زور میزد و قرمز میشد کلا نی نی ها تا دوماهگی اینطورن دخترمن شیرنان ۱میخوره باد معده هم ...

بالا اوردن دلیل نمیشه شیرشو عوض کنم؟؟؟؟

بعضی بچه ها به بعضی شیرخشک ها حساسیت دارن مارک های دیگه رو نمیدونم اما آپتامیل یک شیر خشکی داره روش نوشته Aptamil HA 

اینجور چیزا رو باید از دکتر بپرسی

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی به تلنگری می شکند به لحنی می سوزد برای دلی می میرد به نگاهی جان می گیرد و به یادی می تپد

احتمالا ریفلاکس داره که ای آر بهش میسازه.خب چرا همون ای آر و ندادی؟عوض کردن شیرخشک سر خود خیلی عواقب داره.زور زدنشم طبیعیه بزرگتر بشه بهتر میشه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...

بعدشم ممکنه بخاطر نگرفتن باد گلوش باشه.بعد از هر شیر خوب نگهش داره پنج شش تا بادگلو بزنه.تو سطح شیب دار بخوابونش

احتمالا ریفلاکس داره که ای آر بهش میسازه.خب چرا همون ای آر و ندادی؟عوض کردن شیرخشک سر خود خیلی عواقب ...

اخه پشتش نوشته بعد خوب شدن از شیر خشک معمولی استفاده کنین

اخه پشتش نوشته بعد خوب شدن از شیر خشک معمولی استفاده کنین

نه من پسرم یکسالشه هنوزم بیومیل ای آر میدم.به هیچ عنوان هی شیر بچه رو عوض نکن.بعدم بهتره با دکترش مشورت کنی