2777
2789
عنوان

پسرم زیاد از خواب بیدار میشه شبا

272 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

پسرم دوسال و چهار ماهش هست شبا زیاد از خواب بیدار میشه و اب هم خیلی زیاد میخوره انقدر زیاد که صبح از پوشکش بشدت نشتی میده و حتی پتو هم خیس میشه راهکار دارید بهم بگید که هم کمتر بیدار بشه و هم کم اب بخوره 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بچه منم همسن مسر شماس همین مشکلم داره

شما کی از شیر گرفتی دوستام گفتن مال از شیر گرفتن هنوز از سرش نیوفتاده 

نه اصلا همکاری نمیکنه 

دیگه الان بگیرش ک شبا هم جاشو خیس نکنه، تو گرمه پوشک سخته براش

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
من یکسال ۶ماه گرفتمش

خوب کردی گرفتی چند بار امتحان کردم اصلا همکاری نکرد فقط الان مشکل اصلیم بیدار شدن شباش هست تا صبح قشنگ پنج یا شش بار بیدار میشه

دیگه الان بگیرش ک شبا هم جاشو خیس نکنه، تو گرمه پوشک سخته براش

اب زیاد میخوره اگه از پوشک بگیرمش تا صبح سیل میبره مارو 

خوب کردی گرفتی چند بار امتحان کردم اصلا همکاری نکرد فقط الان مشکل اصلیم بیدار شدن شباش هست تا صبح قش ...

اینم وقتی گرمشه یا شام زود میخوره هه بلند میشه نق میزنه آب بهش میدم دوباره میخوابه

بزرگتر بشن بهتر میشن بچه اولمم همین جور بود الان بهتر شده

بچه اول منم خیلی خوب بود یه ماه مشکل بیدار شدن داشت بعد خوب شد الان این یکی اصلا بهتر نشده فقط هم شبا زیاد اب میخوره تو روز معمولیه