2777
2789
عنوان

۱۰ سال دیگ پسرم ....🥲بیاین لطفا

308 بازدید | 30 پست

الان فکرشو کردم میخام دییونه شم ۱۰ سال دیگ این موقع پسرم حدودا ۱۸ سالش و دخترم تقریبا ۱۲ سالشه و من ۴۱ سالم میشه همسرم ۴۴😔بنطرتون اون موقع مادر وپدر پیری واسه بچه هامون نیستیم🥺نمیدونم چرا یهویی دلم گرفت 😔فقط تنها دلخوشیم اینه ک همین الانم سنم بهم نمیخوره هرکی میبینه فک میکنه نهایت ۲۴ یا ۲۵ سالمه🥲توروخدا یخورده دلداریم بدین

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسبت به این دوره خیلیم زود ازدواج کردید عزیزم و بچه دارم شدید. 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

وااا

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

10 سال دیگه پسرم 29 سالش میشه و احتمالا عاشق میشه و احتمالا عروس دار میشم 

اما ابدا  آمادگی ندارم 

خودم نو عروس درونم که چه عرض کنم دختر بچه درونم بسیار فعاله و زنده است 😂

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
نه پیر که نه ولی خب نمیدونم واسشون حوصله ی الانمو دارم یا نه😔

نگران این چیزا نباشید مامان مهربون🥰

من مامانم همین حدودای سنش و هنوزم واسه ما وقت میذاره مثل قبل

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)

چرا من یهو زندگیتونو تصور کردم🥺🥺🥺♥️

پسر اول خانواده امسال کنکوری هست و داره کلی برا خودش درس میخونه و مادر پدری که بهترین شرایط رو برای بچه رقم میزنن که امسال یه تحول جدید تو زندگی پسرشون باشه😍🥺♥️

و خواهری که کلاس ششمه و داره و تازه وارد دنیای نوجوونی شده و اخیرا داره با داداشش بیشتر کنار میاد و دارن به هم نزدیک تر میشن، در ضمن داره تقریبا بهترین دوست مامانشش هم میشه

مامان بابای مهربونی که تازه وارد ۴۰ سالگی شدن

خونه نسبت به قبل اروم تر شده و مامان و بابا بیشتر به خودشون میرسن🥺😍

وای خدااااا🥺🥺💞💞

چرا من یهو زندگیتونو تصور کردم🥺🥺🥺♥️ پسر اول خانواده امسال کنکوری هست و داره کلی برا خودش درس ...

تقریبا شبیه زندگی ماست 

پدر و مادر 39 ساله

پسری که پارسال کنکور داشت و الان ترم دوم پزشکی هست 

و داداشی، که تازه کلاس اوله و پارسال که اون یکی کنکور داشت حسابی آتیش سوزوند و دقمون داد

😂

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
واااای بغض کردم🥹🥹🥹🥹

بغض چرا قربون شما بشم من😍😍

ذوق کن ذوووق!!!

۱۰ سال دیگه با دخترت میشینی کلی حرف میزنید کلی چیز به هم میگید

پدر و پسر دیگه کلی حرف مشترک دارن

بچه ها بزرگتر شدن شما و همسرتون کلی به خودتون میرسید...

۱۰ سال دیگه تازه قشنگترین روزا شروع میشه🥺🥺♥️♥️

ب همسرم میگم میخنده میگه بخدا تو دیوونه شدی خودت خبر نداری...میگه همسنای من هنوز زن نگرفتن شاید تا ۱۰ سال دیگم نگیرن اونوقت تو ....

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍