2777
2789
عنوان

خانم های با ایمان بیان فقط

88 بازدید | 13 پست

سلام من بچه که بودم نماز میخوندم اما نمیدونم چی شد که کمرنگ و کمرنگ تر شد این موضوع واسم که شاید تنها چیزی که مونده بود واسم این بود که شب ها قبل من قبل از خواب ایت الکرسی میخوندم یا قبل سفرهامون ولی دیگه از ی جایی به بعد همینم نبود

دلم خیلی گرفته بود اونشب که اومدم  توی این سایت رفتم نحوه وضو گرفتن رو سرچ کردم وضو گرفتم و حمد خوندم واسه کسایی که توی تاپیک اولم اومدن به علاوه ایت الکرسی 

ی جورایی دلم میخواد برگردم توی اغوش فاطمه الزهرا قربونش بشم خیلی خسته ام خیلی درد دارم غسل هم گرفتم لاک و ناخن هم برداشتم 

میشه بگید شما که همیشه ایمان داشتین چجوری همیشه نمازتون رو خوندین؟من از خدا ی سری توقع ها داشتم ولی نشد... 

انگار لغزیدم اصلا دلم ی جوری هست لطفا راهنماییم کنید

صدبار اگر توبه شکستی باز آ 

خدا منتظرته که برگردی 

ولی بی توقع 

قطعا هرچیزی که برات خیره پیش میاد از خدا توقع نداشته باش همه چیزو اونجوری درست کنه که خودت میخوای

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوم گلی.خداروشکر که صدای دعوت خدا رو شنیدی...باید قبل از هرچیزی به این فکرکنی که ما نماز رو برای خودمون میخونیم نه خدا چون خدا به نماز ما نیازی نداره.مثل این میمونه تو غذا بخوری یا بخوابی و...از دیگران متوقع بشی...ما نماز میخونیم برای آرامش روحمون و ذخیره آخرت خودمون...من در طول زندگیم حتی ب یک هزارم خواسته هام نرسیدم اما نمازو ترک نکردم چون ربطی به خدا نداره که بخوام از لجش نخونم

به نظرت خدا منو دوست داره؟ بعضی وقتا حس میکنم نادیدم میگیره...

خدا همه ی بنده هاشو دوست داره 

حتی اگر کج بری باز منتظر میمونه تا برگردی 

شما فقط این فکرت رو باید اصلاح کنی که دوست داشتن خدا یعنی هرچیزی که ما دعا کردیم رو مستجاب کنه 

درصورتی که اصلا اینطوری نیست 

همین الان دعای ماه رجب رو که در حد سه چهار خطه توی نت سرچ کن و معنیش رو بخون 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خدا همه ی بنده هاشو دوست داره  حتی اگر کج بری باز منتظر میمونه تا برگردی  شما فقط این ...

چشم عزیزم

🥺🥺🥺

بچه که بودم فکر میکردم بچه خدام یعنی مثل پدرمادر حامیم هست💔

مرسی عزیزم

خواهش میکنم فقط الان که دلت روشن شده واسه منم دعا کنن میگن دعای اینجور بنده ها خیلی خریدار داره 💚💚💚

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

میشه نماز شب رو بهم یاد بدین؟

عزیزم خیلی اسونه سرچ کن تو گوگل من بخوام بگم طولانی میشه البته به جای اسم چهل نفر مومن میتونی سه مرتبه بگی اللهم غفر للمومنین والمومنات والمسلمین والمسلمات

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

چشم عزیزم 🥺🥺🥺 بچه که بودم فکر میکردم بچه خدام یعنی مثل پدرمادر حامیم هست💔

بله عزیزم خدا از پدر و مادرمون بیشتر ما رو دوست داره 

واسه همین بهترین ها رو برامون میخواد 

اون چیزی که ما ازش میخوایم ممکنه بهترین نباشه 

مثلا ما بچه میخوایم ولی خدا بچه نمیده چون برامون بهترین اینه 

ما از فلان آدم خوشمون میاد و عاشق میدیم ولی خدا ما رو بهش نمیرسونه چون خیرمون توی اون آدم نیست 

ما پول زیاد میخوایم ولی خدا نمیده چون پول بیشتر برامون فساد میاره 

و.....

خدا خیلی خیلی ما رو دوست داره