بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانه دارم راضیم اصلا انگار برای کار بیرون ساخته نشدم واقعا سختمه
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
قبل از ازدواجمم شاغل بودم و هستم نمیتونم توی خونه موندن رو تحمل کنم هرچند که خانم های شاغل متاهل خانه دار هم هستند دیگه
مهندس نفت هستم🤩 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤ مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤ درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍 Deutscher Staatsbürger🇩🇪
ولی من خودم دوست دارم سر کار برم هم خونه دار باشم هم سرکار اینجوری دوست دارم بخاطر اینکه بعد یه مدت تو خونه ای خسته میشی از خونه سرکارم مدام باشی خسته میشی باید یه جوری شغلت باشه که دست خودت باشه بعنی ساعت کاریت دسته خودت باشه مثل فروش آنلاین