2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مربوط به حجم و اندازه گلبول های قرمز و هموگلوبین هاست این سه مورد

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

جواب رو بذار

mcv و mch  پایینه که میدونم تالاسمی دارم ، حالا rdw بالا هست ، وقتی تالاسمی دارم سایز گلبولهای قرمزم کوچک تر از حد نرمال هست ، حالا rdw بالا یعنی اختلاف سایز گلبولهای قرمزم خیلی زیاده ، خوب منکه سایز گلبولهای قرمزم کوچیکه چطور میشه اختلاف سایز شون خیلی بالا باشه

mcv و mch  پایینه که میدونم تالاسمی دارم ، حالا rdw بالا هست ، وقتی تالاسمی دارم س ...

اختلاف سایز یعنی اندازه ها باهم یکی نیستن

ممکنه ی سری ها نرمال ی سری ها کوچیکتر باشن 

اندازه نبودنشون به  این معنی نیست که خیلی بزرگن 

فقط در مقایسه با هم اندازه ها متفاوته

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.
اختلاف سایز یعنی اندازه ها باهم یکی نیستن ممکنه ی سری ها نرمال ی سری ها کوچیکتر باشن  اندازه ...

درسته،  آخه  rdw  خیلی بالا هست ، اما سایز نرمال گلبولهای قرمز ۶تا۸ میل هست که برای افرادی که تالاسمی دارن سایزش کوچکتره ، بعد rdw که ۲۲ بشه غیرطبیعی هست ، خواستم دلیلش رو بدونم

درسته،  آخه  rdw  خیلی بالا هست ، اما سایز نرمال گلبولهای قرمز ۶تا۸ میل هست که برای ا ...

متخصص در این زمینه بهتر می‌تونه راهنماییت کنه عزیزم 

اطلاعات من سطحیه.

سالم باشی و شاد❤️

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.
متخصص در این زمینه بهتر می‌تونه راهنماییت کنه عزیزم  اطلاعات من سطحیه. سالم باشی و شاد❤️

ممنون گلم, بردم پیش دکترم که آزمایش نوشته بود برام گفت ببر متخصص خون من اطلاعی ندارم ، حالا هم تنبلیم میاد بازم برم دکتر هم یه کوچولو میترسم

بله ، بفرمایید

میشه کسایی که نیستاگموس دارن یه اطلاعاتی بهم بدن؟یا سوالامو جواب بدن؟خواهش میکنم💔

اینکه فقط وقتی به یه چیزی با دقت نگاه کنید (تمرکز کنید(چشمتون میلرزه یا اینکه نه .دائم میلرزه؟

سوال بعدی‌ام اینه که این لرزشتون ژنتیکی بوده یا بخاطر بیماری زمینه ای مثه آب مروارید یا مشکلات اعصاب بینایی و ...

اگر بخاطر بیماری زمینه ای بوده بعد از جراحی اب مروارید لرزشتون قطع شد یا کمتر شد؟

به هر دلیلی که نیستاگموس دارید دیدتون ضعیفه؟تونستید گواهینامه بگیرید ؟