2777
2789
عنوان

دلم گریه میخواد

1192 بازدید | 37 پست

سلام دوستان

خیلی دلم گرفته خیلی تنهام همسرم همش سرکار 6 صبح میره خیلی شبا12-1 میاد خونه اگه خیلی زودبخواد بیاد 9 شب میاد 

پسرم یکساشه بعضی وقتا میشه پسرم چندروزه اصلا باباشو ندیده 

خودم عاشق همسرمم دلم خیلی براش تنگ میشه و همش گریه میکتم هرکاری میکنم یه کم کمتر کار کنه وزود بیاد خونه نمیشه دیشب هم باهم دعوا کردیم 

دیشب بعدازچند روز زود اومد(9شب اومد) شام خوردیم و من داشتم سحری درست میکردم پسرم هی گریه میکرد اونم رفته بود تو گوشیش بهش گفتم اریارو یه کم نگهداز اصلا انگار نه انگار منم کلی داد زدم هی میگفت داد نزن منم گفتم وقتی یواش میگم نمیشنوی مجبورم داد بزنم بعدشم متکا برداشت رفت خوابید

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد

بهش میگم یا خونه نیستی الان هم که اومدی سرت تو گوشیه

اصلا انگار عاطفه نداره

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام بهش زنگ بزنم یه جوری تهدید کنم که کمتر بره سرکار 

ولی نمیدونم چی بگم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزيزم شرايط سختيه،انشالله در آينده نتيجه اين تلاشاى همسرتونو ببينين،اما وقتى زود مياد خونه حتى اگه سرش تو گوشيه يا هرچيه ديگه كلا داد نزن كه بگه بيرون باشم بهتره بزار بياد باشه اشكالى نداره 

چشام تاره تارو دلم روشنه،دلم روشنه چون خدا با منه
چرا صبح تا شب سر کاره!؟؟یه کم قناعت ارزش کنار هم بودن و داره

منم بهش میگم 

میگم هیچی نمیخوام فقط آرامش

فقط کنار هم بودن 

میگه شرایطم یجوریه نمیتونم نرم

مگه شغلش چیه که وقت ازادش این قدر کمه...:؟هرروز یعنی همینجوریه؟؟ 

دو جا کار میکنه 

یکی تو ایران خودرو یه شغل آزاد هم داره

بهش میگم از ایرلن خودرو در بیا میگه گفتم شرکت با استعفام قبول نمیکنه

مردا خیلی کم عاطفه شدن..فک میکنن میرن کار میکنن دیگه فقط باید تو خونه استراحت کنن حتی به بچه شون هم اهمیت نمیدن..یه جورایی منت هم به سرت دارن که کار میکنن

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه