2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که مطمعن شم من زود تر از همه اعضای خانوادم میمیرم یا حداقل هممون با هم توی تصادف بمیریم که هیچ کس اذیت نشه

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

خانم فلانی

بله 

خانم از بانک مزاحم میشم شما برنده ی ویژه ی حساب های پس انداز ما شدید تشریف بیارید ماشینتون رو ببرید 

برگرفته از کتاب فیل ها پرواز می‌کنند

😂😂😂😂

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
داشتم ب این فکر میکردم سوال بپرسم

🥺

فکر همیشگی منه 

موقع شادی ها تا میاد تو ذهنم حالم خراب میشه 

باور کن تا یکی سردرد بگیره فکرم فقط سمت جاهای بد میره 

همش دلشوره دارم 

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

🥺 فکر همیشگی منه  موقع شادی ها تا میاد تو ذهنم حالم خراب میشه  باور کن تا یکی سردرد بگ ...

منم یزمانی اینجوری بودم فک کنم افسردگیه اصلا فکر درستی نیست همش بفکر مرگ خودت عزیزات باشی

منم یزمانی اینجوری بودم فک کنم افسردگیه اصلا فکر درستی نیست همش بفکر مرگ خودت عزیزات باشی

خیلی سخته 

به خدا انقدر بد شدم 

هیچ روزی مثل الان نبودم 

هرروز دارم لاغر تر میشم زیر چشمام گود افتاده و سیاه شده 

انقدر غصه میخورم کاش میمردم راحت میشدم از این فکر وخیال هااا