2777
2789
عنوان

بيايين دوتا چيز ميگم بخونيد

781 بازدید | 14 پست

يه كاربري يه تاپيك پر بازديد زده بود با عنوان هيس دخترها فرياد نميزنند 

ديدم خيلي ها با لحن تمسخر آميز برخورد كرده بودند خواستم اول بگم كه فكر نكنيد اين موضوعات خيلي دور از دسترس هست و اتفاق نمي افتند و يك درصد احتمال بديد اون خانم واقعا زخم خورده باشه و اينجا تنها جايي باشه كه ميتونه درد دل كنه حالا چ آسيبي ميبينه از اينهمه تمسخر و كنايه .

اما بعد از اين حرفا لطفا خواهشا تمنا ميكنم به بچه ها تون در حد اعتدال درمورد مسائل اين چنيني آگاهي بديد و حساس شون كنيد .

اينكه ميگم در حد اعتدال برا اينه كه بعضيا رو ديدم كه ديگه از حد ميگذرونن 

مثلا همين كه بهش ياد بديد كه اختيار بدنش رو داره و خيلي قاطع ميتونه به ديگران اجازه نده كه بدنش رو نگاه يا لمس كنن كافيه و همين كه قسمت هاي خصوصي بدنش رو بشناسه و واكنش مناسب رو بدونه كفايت ميكنه .

نه تو اين زمينه ها بي خيال باشيد نه بچه رو زيادي حساس كنيد.

حالا چرا ميگم زيادي حساس نكنيد 

يكي از دوستام تعريف ميكرد و ميگفت من به دخترم گفته بودم كسي نبايد نازگلت رو ببينه و اينقدر تاكيد كرده بودم كه بچه وسواسي شده بود 

خلاصه يه بار اين دوستم دخترش رو برده بوده حموم و وقتي حموم بودن برادرشوهرش مياد خونه اينا برا نهار 

برادرشوهر داشته با داداشش حرف ميزده كه اين خانوم دخترش رو حوله پيچ شده ميفرسته بيرون كه لباس بپوشه تا بعد خودش آماده بشه و بياد بيرون 

يهو ميگه ديدم دخترم تا عموش رو ديد از وسط اتاق از ترس اينكه عموش إينو با حوله ديده داد زد مااااااااامااااااااان   

مااااااااامااااااااان 

مااااااااامااااااااان عمو نازگل منو ديد!!!

خلاصه باباش ميبردش تو اتاق و لباس تنش ميكنه و اين دوستم با هزار خجالت مياد و با برادر شوهرش سلام و احوالپرسي ميكنه و خودشونو ميزنن به نفهميدن و ....

بعد از نهار برادر شوهر گرامي كه شلوار راحتي پوشيده بوده ميره تو اتاق بچه كه لباس عوض كنه و بره دنبال كارش كه بچه ميره تو اتاق و عمو جانش رو با لباس زير ميبينه و يهو داد ميزنه 

مااااااامااااااان 

مااااااامااااااان من نازگل عمو رو ديدم !!!!

😂😂😂😂😂

خلاصه سعي خودتون رو بكنيد كه با يه روش درست در اين زمينه بچه ها رو آگاه كنيد طوري كه هم مطلع و هوشيار باشن هم وسواسي نشن مثل دختر دوستم 

ليلي مو فرفري هستم 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از این مدل تاپیکها خیلی بدم میاد، به نظرم لزومی نداره که اینجا عنوان کنن، در حد کلی که شما گفتی ب ...

خب عزيزم اون بنده خدا هم جزئي نگفت 

از طرفي در فرهنگ ما متاسفانه مراجعه به مشاور حاذق يا روانشناس و روانكاو هنوز به قدر كافي جا نيافتاده و خيلي از آسيب ديده  ها فقط همين محيط مجازي رو دارن براي درد دل كردن و سبك شدن

ليلي مو فرفري هستم 😌