2777
2789
عنوان

خانمی که مغازه لباس فروشی بزنه بی کلاسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 33 پست
من رفت و آمد ندارم والا،دیروز رفتم سرم بزنم دکتره ازم پرسید شغلت چیه! هر شغل آزادی بگی یجوری نگاه می ...

خب اونارو ول کن اونا چون خودشون با سختی و درس خوندن به جایی رسیدن، کلا با کسی که شغل ازاد داره مشکل دارن غکر میکنن اونا حقشون رو خوردن و بدون زحمت دارن پول پارو میکنن

حالا شما برج ساز هم باشی باز همینونجوری نگات میکنن

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان سیب زمینی هم کیلویی ۵هزار از باغدار بخری بیاری شهر کیلویی ۲۰ بفروشی یه روز چند میلیون در میاری ...

همینجوری الکی ک نیس 

ولی خوبی معلمی اینه ک دیگ از کارت مطمئنی و اینکه تعطیلی زیاد داری راحت میتونی کار آزادم داشته باشه بعدم حقوق معلمی آنچنانم پایین نیس دیگ ما الان دامادمون 24 میگیره سه روز در هفته صبحا می‌ره میاد بقیه روزشم واسه خودشهکار آزادم دارع