2777
2789
عنوان

زنان

159 بازدید | 9 پست

سلام دوستان، میخواستم عمل لابیا پلاستی انجام بدم محل سکونتم هم شیراز هستش اگه دکتر خوبی در این زمینه میشناسید بهم معرفی کنید .

و اینکه به نظر شما کدوم یکی از روش ها بهتره ؟

متخصص زنان و زایمان دکتر مریم روحانی دکتر شیراز هست بهترین دکتر حرفه ای و پیشرفته دقیق و تشخیصشون درسته من تحت نظر خانم دکتر مراقبت های بلوغ  بودم و پریود نمیشدم و ناراحت بودم و رفتم مطب دکتر مریم روحانی و درمان شدم و خانم دکتر با اخلاق و صبورن موبایلشونو دارم خواستی برات میفرستم ادرسشون گوگل و اینترنت هست میتونی سرچ کنی ۰۹۰۴۴۳۰۳۸۵۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متخصص نازایی و درمان باروری دکتر مریم روحانی در شیراز هستن من 5  سال بود بچه دار نمیشدم و لکه بینی بارداری داشتم بعد 2 ماه همش اقدام میکردم به بچه داری لک و خون میومد رفتم تحت نظر و درمان دکتر روحانی و تحت پیگیری ها و تحت نظرشون بچه دار شدم و خیلی مدیونم بهشون واقعا دکتر متخصص حرفه ای هستن تو هم حتما برو مطبشون موبایلشونو میفرستم براتون ۰۹۰۴۴۳۰۳۸۵۸

متخصص زنان و زایمان دکتر مریم روحانی در شیراز هستن من خونریزی دهانه رحم داشتم و پیش دکتر روحانی رفتم و تست پاپ اسمیر ازم گرفتن و خانم دکتر مریم روحانی  گفتن نگران نباشم چیزی نیست و تحت نظرشون منو معاینات وتشخیص دقیقشون و تجویز دارو  منو درمان کردن و دکتر عالی جراح عالی هستن تو هم حتما برو پیششون تلفنشونو دارم میفرستم براتون ۰۷۱۳۲۳۱۸۰۴۲

متخصص زنان و زایمان دکتر مریم روحانی هستن من سقط مکرر داشتم و تحت نظر خانم دکتر مریم روحانی درمان شدم و بچه دار شدم تو هم حتما برو پیششون با خیال راحت ادرسشون شیراز خیابان اردیبهشت غربی جنب کلینیک نور ساختمان اردیبهشت طبقه اول تلفن مطب شون 07132318042

موبایلشون 09044303858

دکتر متخصص برای زنان و درمان بیماری های زنان دکتر مریم روحانی و بهتون معرفی میکنم خانم دکتر با اخلاق و تشخیصشون دقیق من خونریزی دهانه رحم داشت واژنم و تحت درمان خانم دکتر درمان شدم ممنونم از خانم دکتر ادرسشون خیابان اردیبهشت غربی جنب کلینیک نور ساختمان اردیبهشت طبقه اول موبایل خانم دکتر 09044303858

فوق تخصص زنان و زایمان و نازایی دکتر مریم رو حانی و بهتون معرفی میکنم خانم دکتر متخصص و حرفه ای و پیشرفته هستن با دستگاه های خارجی من مطبشون لابیا پلاستی انجام دادم و خیلی راضیم ازشون ممنونم از خانم دکتر ادرسششون شیراز خیابان اردیبهشت غربی جنب کلینیک نور ساختمان اردیبهشت طبقه اول موبایل خانم دکتر 09044303858

دکترزیبایی زنان مریم روحانی هستن در شیراز من بچه دار شدم شلی واژن گرفتم و خانم دکتر پرینورافی کردن منو تنگ کردن واژن منو تو هم حتما برو پیششون با خیال راحت ادرسشون ما هم از طریق اینستاگرامشون پیدا کردیمشون براتون میفرستم خیابان اردیبهشت غربی جنب کلینیک نور ساختمان اردیبهشت طبقه اول

فوق تخصص زنان و زیبایی زنان دکتر مریم روحانی هستن خانم دکتر متخصص و حرفه ای و پیشرفته هستن با دستگاه های خارجی من جراحی زیبایی واژن انجام دادم و خیلی راضیم ازشون ممنونم از خانم دکتر ادرسشون شیراز خیابان اردیبهشت غربی جنب کلینیک نور ساختمان اردیبهشت طبقه اول موبایل خانم دکتر 09044303858