payeeeezzzzzz مدیر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2090 عنوان یکی بهم گفت سگ جون تر از این حرفهام من | مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 105 پست در جواب میخواستم بگم سگ دور از جون تو ولی سرم شلوغ بود اشتباهی نوشتم بلانسبت سگ🤦😐بنظرتون ناراحت شده؟عذرخواهیم کردم 1403/02/05 | 00:31 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
payeeeezzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2090 دیگه ابی ک ریخته با معذرت خواهی جمع نمیشه درواقع ی جور گفته که یکم مظلوم واقعه بشه و تو دل بسو ... هعیمرسی از پاسخگوییت
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 16322 @رقص__پروانه هستی؟ اره بزار چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 16322 اینجا که کاملا شبیه پسرایی شما بزنم به تخته خوب پسری هم میشیدد ولی گفتی با این تیپ نمیگردی نه؟اخه الان لباس دخترونه بپوشی مشخص نیست پسری؟یا اینجا بخاطر تیپت شبیه پسرایی چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 16322 میشه با تیپ دخترونه هم بزارییلطفا چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 16322 @رقص__پروانه نظرت چیه؟ خدایی به چشم خواهر و برادری خوشگل بودی اگر تغییر جنسیت دادی هم مشکلی توی قیافه نداریچون موهات پسرونه هست و کلا تابلو نیست چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
payeeeezzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2090 اینجا که کاملا شبیه پسرایی شما بزنم به تخته خوب پسری هم میشیدد ولی گفتی با ای ... نظر لطفته چشمات زیبا می بینهنمیدونم شایدم میفهمن به روم نمیارنبعضی اوقات شالم حایی می افته بد نگام میکنن فقط امیدوارم فکرشون سمت همجنسگرایی نره😂
payeeeezzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2090 میشه با تیپ دخترونه هم بزاریی لطفا آخه چون از تیپ دخترونه بدم میاد هیچ عکسی باهاش نگرفتمولی ی دونه دارم نسبتا دخترونه اونو الان برات میزارم
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 16322 نظر لطفته چشمات زیبا می بینه نمیدونم شایدم میفهمن به روم نمیارن بعضی اوقات شالم حایی می افته ... خواهش میکنمجدی گفتمماااره الان فکرا اولین سمتی که میره همونه تو خودت و ناراحت نکن از نگاهاشونیه چند وقت دیگه کلا روحا و جسما مرد میشی همرو تو کف خودت میزاری راستییچندسالته شما چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
payeeeezzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2090 خواهش میکنم جدی گفتمماا اره الان فکرا اولین سمتی که میره همونه تو خودت و ناراحت نکن ... انشاءالله خیلی منتظر روزی هستم ک با هویت واقعیم از خونه برم بیرونمن ۲۲ سالمه
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 16322 ای خدااااچقدر گوگولی ای شما هم ورژن دخترت هم ورژن پسرت هردو خیلی خیلی خوشگلنموفق باشیاینم بگم جدی جدی پسر بودن خیلی بیشتر بهت میاداا چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️