2777
2789
عنوان

رابطه من با یک پسر مجرد....من ازدواج کردم و ایشون مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 47 پست
ول کن بابا ی بار زخم خوردی بازم میری سراغ همون لونه یه کوچولو ب خودت فرصت بده نفس بکش قرار نیست همی ...

اصلا هیچ جوره باهاش راه نمیومدم 

کارشو بلد بود مخمو زد 

من آرزوهام حبسِ اَبد خورد...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش پیام نده پیام هاشم جواب نده هرچیزیم که فرستاد یا سین نکن یا کلا جواب نده خودت جوری رفتار کن انگار همه چیز تمام شدست اگر سراغی ازت گرفت که تکلیفت رو باهاش مشخص کن اگرم خبریش نشد که دیگه مشخصه قبل از شما برای خودش تموم کرده همه چیزو 

از اولشم بخاطر رابطه بوده دیده طلاق گرفتی گفته لابد لقمه چرب و نرم و آماده ای اما بعد که دیده نمیتونه مختو بزنه و به هدفش برسه بیخیال شده همون بهتر که گورشو گم کرد

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

روش زوم کنی  فرصت های قشنگ جوونیتو از دست میدی. 

به کارات برس و پیشرفت کن. 

وقتی برازنده باشی. کیس های لایق جذبت میشن. 

طلا باش.

اگه علاقه اش واقعی باشه میاد برا اقدام عملی ازدواج. 

اگه نیومد هم قحطی مرد جذاب و مهربون و،،، نیست. 

وابسته نشو، بیچاره میشی

ازدواج جداشده با مجرد زیاااااااد پیش اومده و میاد.  حتی نوع بچه دارش.

اره داداش خودمم با یه خانم ک قبلا ازدواج کرده بود و بچه داشت ازدواج کرد 

ما هم مخالفت نکردیم 

الانم خداروشکر خیلی خوشبختن 

نه ممکنه از اول خوشش اومده ازت.  در ادامه که وابسته شدی، جذابیت رابطه براش کمتر شده و رفته.&nb ...

آفرین 

دقیقا خودمم این حسو دارم 

خیلی آویزون طور رفتار کردم