2777
2789

من تازه جدا شدم 

البته حدود دوسال بود ک با همسرم جدا زندگی میکردیم و طلاق عاطفی داشتیم ولی حدودا ۶ ماه میشه جدا شدیم 

حالا رابطم با این آقای مجرد :

من برای کار ب محل کار این آقا رفتم 

از اون موقع رابطه مون شروع شد..

خیلی گیر بود فرصت بدم بهش ک باهم اشنا بشیم اما من بخاطر اتفاقاتی ک پشت سر گذاشتم ب هیچ مردی نمیتونستم اعتماد کنم...

تا اینکه بعد یک ماه خواهش و تمنا هر ساعت و هر روزش مخمو زد...تحصیل کرده و پخته بود 

من از اولش ب این چشم نگاش میکردم ک بخاطر مسائل جنسی اومده سراغم باهاش برخورد مناسبی نداشتم..

چند باریم حرفشو پیش کشید ک بهش گفتم من دختری نیستم که خودمو ارزون بفروشم ایشونم میگف نه من بعد ازدواج منظورمه و...

خلاصه کم کم ک گذشت حس وابستگیم بهش بیشتر شد

بعد سه ماه

تا اینکه حس کردم داره ازم دوری میکنه دیگه زنگ نمیزد پیام دیر به دیر میداد منم ک میدادم با احترام و مهربانی جواب میداد اما کوتاه

منم متوجه شدم ک یجوریایی مزاحمم دیگه پیام یا زنگ نزدم بهش

حالا بنظرتون پیام بدم بهش تکلیفمو مشخص کنم یا نه؟ 

اخه اینطوری همش حس میکنم رابطمون تموم نشده

گاهی تو اینستا برام پست میفرسته

من خیلی بهش گیر میدادم ک شما بخاطر مسائل جنسی و... اومدی سراغ من ک فکر میکنم اشتباه کردم 

ایشونم هر دفعه میگفت من برای ازدواج هیچ وقت دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده نیستم 

🔴

آقایون محترم لطفا لطفا تا وقتی مطمئن نیستید که تو رابطه موندگارید یا نه وارد زندگی کسی نشید تنهایی شو بهم نزنید و از اینی که هست تنها ترش نکنید ❤️‍🩹

من آرزوهام حبسِ اَبد خورد...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خودتون رو درگیر این رفتارها نکنید 

قصدش جدی بود باید بیاد خواستگاری 

این رفتار ها که هدف پست اونها نامعلوم هست  فقط فرد مقابل رو وابسته می‌کنه و تمرکز و انرژی اونو از زندگیش  میگیره 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

تکلیف رابطتون مشخصه

این آقا میلی به ادامه نداره که اگه داشت الان وضعیت جور دیگه ای بود

ادامه نده که به بهانه دوست داشتن ازت سوءاستفاده شه به هر نحوی

از همه جا بلاکش کن و رابطتو قطع کن تمام

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊

تکلیفت مشخص شده دیگه علنی بهت بگه نمیخواد با کسی که براش نفع نداره باشه؟؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

شما پیام نده بهش

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه