2777
2789
عنوان

ی سوال از متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 69 پست
خیلی بیشعوره میگه تو دروغ میگه خواهرای من محاله ب من دروغ بگن اخه ادم اینقدر بی منطق

نری سمتش تاخودش بیاد اخه اینقدر کج فهم بابا خواهر میخوادچ غلطی واسه شما بکنه 

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نری سمتش تاخودش بیاد اخه اینقدر کج فهم بابا خواهر میخوادچ غلطی واسه شما بکنه 

مامانمم همین و بهش گفته ببین حرف زدن باهاش هیچ فایده ای نداره گفتم صد سالم بمونه خونه بابام کاری باهاش ندارم ببین میگم من ب درک حتی سراغ بچشو نمیگیره چجوری دلش واس بچش تنگ نمیشه

بامنه عزیزم فک کن یک ماه سراغ بچشو نگرفته باورت میشه؟میگم من بدرک چطور دلتنگ بچش نمیشه 

ببخشش منو ولی خیلی احمق وبیشعوره، خداازش خانوادش نگذره چقدر عوضین اونا الان باید ب غلط کردم بیوفتن یسری ازخانواده ها چقدر نترسن وپرو

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

مامانمم همین و بهش گفته ببین حرف زدن باهاش هیچ فایده ای نداره گفتم صد سالم بمونه خونه بابام کاری باه ...

بیشعوره دیگ احمق دهن بین فکرکرده خواهرای سلیتش میخوان چ گلی ب سرش بزنن فقط دارن زندگیشو نابود میکنن، پاش ب دادگاه بازنشده لال بشه 

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

ببخشش منو ولی خیلی احمق وبیشعوره، خداازش خانوادش نگذره چقدر عوضین اونا الان باید ب غلط کردم بیوفتن ی ...

ببین نماز میخونن روزه میگیرن دم از خدا میزنن اونوقت همه چیو دروغ بشوهرم گفتن ب مامانم میگم یعنی اینا از خدا نمیترسن اینا ک نماز میخونن

بیشعوره دیگ احمق دهن بین فکرکرده خواهرای سلیتش میخوان چ گلی ب سرش بزنن فقط دارن زندگیشو نابود میکنن، ...

جالبه خواهراش نماز میخونن روزه میگیرن بعد واس شوهرم همه چیو برعکس تعریف کردن گفتن زنت میخواس ما رو تیکه کنه

ببین نماز میخونن روزه میگیرن دم از خدا میزنن اونوقت همه چیو دروغ بشوهرم گفتن ب مامانم میگم یعنی اینا ...

بخوره توکمرشون اشغالا نمازو روزشون بخاطر خدا نیست همش ریاعه

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

وای نه 

شاید جدا نشم ولی یه گوشمالی حساااااااابی بهش میدم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟