2777
2789

دخترم تو مهد ی دوست داره ک چند بار اومده خونمون (بعد وقتی میاد مثلا از ساعت۵میاد مامانش ی خورده بیخیاله ساعت۱۰شب میاد دنبالش)بعد خب انقد تایم طولانی میمونه ک هم خودمو شوهرم خسته میشیم هم دوتا دخترام،بعد امروز ک رفتم مهد دختره کلی داشت گریه میکرد ک میخاد بیاد خونه ما مامانش ب زور سوار ماشین کردو بردش بعد از دخترم ک پرسیدم گفت ک ب مامانش گفتم مامانم سرش شلوغه گفت دوستات نیان (ینی دخترم خودشم خسته بود از اینکه بیاد پیشش از سمت من گفت اینو)ب نظرتون زشت شد الان؟بخدا دلم واسه دختره میسوزه اما از طرفی هم حوصله ندارم وقتی میاد بعد چند ساعت بچه هام پرخاشگر میشن دوس دارن خودشون باشن چیکار کنم؟؟

آفرین به درک و شعور بالای دخترت ما مجبور نیستیم دیگران رو تحمل کنیم وقتی ازشون اذیت میشیم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین به درک و شعور بالای دخترت ما مجبور نیستیم دیگران رو تحمل کنیم وقتی ازشون اذیت میشیم 

من کلا آدمیم ک دوس ندارم کسیو برنجونم اما واقعا در توانم نیست ۵ساعت بیاد بمونه

من کلا آدمیم ک دوس ندارم کسیو برنجونم اما واقعا در توانم نیست ۵ساعت بیاد بمونه

خوب وقتی کسی خودش مراعات نمیکنه باید بهش بگن عزیزجان

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حتما ی کار کردی که دخترت با رفتار و کارهات  فهمیده دوست نداری بیاد خونه شما یا شایدم یواشکی بهش ...

اره خب دیروز ک دخترم انقدر خسته و پرخاشگر شده بود گفتم دیگه نگو دوستام بیان پیشم ک بعدشم انقد اذیت بشی اونم گذاشت کف دست مادره🙁اخه دخترمم خودش خسته بود آخه دیروز ۵ساعت خونمون بود

منم نظرم همینه ،کاش خانومه خودش انقدر بیخیال نبود ک ادم مجبور بشه مستقیم نشون بده

اصلا ناراحت نباش عذاب وجدان نداشته باش