2777
2789

سلام شما ساعتی چن میدین ؟کدوم شهرین؟ بنظرتون ساعتی ۱۰۰ خوبه یا کمه ؟

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیراز نیازمند هست سن ۵۰ و خیلی خیلی خیلی محترم و باوقار و مومن ساعتی ۶۰ خودش گفت منم همینقدر باهاش ک ...

واقعا ؟ چ خوب از طریق شرکت پیدا کردین

۱۰۰ کمه برای خونه  برای ما هر ماه یکی میاد فقط راه پله های ساختمان دو طبقه رو جارو و طی میکشه ...

ساعتی ۴۰۰ میدین ؟

واقعا ؟ چ خوب از طریق شرکت پیدا کردین

ن بهم معرفی کردن ...خیلی چشم دل پاک هست و تمیز خدا خواست این زن سر راهم قرار گرفت ...باردارم میخوام برم دکتر ی پولی بهش میدم میاد بچه ۳ سالم رو همراهم نگه میداره من میرم مثلا سنو ...

ن بهم معرفی کردن ...خیلی چشم دل پاک هست و تمیز خدا خواست این زن سر راهم قرار گرفت ...باردارم میخوام ...

خداخیرش بده خیلی با انصافه 

یه چیزی میپرسم نخندید

بنظر من کسایی که نیرو میگیرن برای تمیز گردن خ لاکچری ان

ما از نظر مالی سطح خوبی هستیم اما تاحالا کسی رو نگفتم بیاد تمیز کنه 

اگرم بگم احتمالا همسرم قبول نکنه😁

شغل همسراتون چیه، چرا خودتون تمیز نمیکنید کسی میگید بیاد

ببخشید برام سواله

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.