2777
2789
عنوان

جنین بدون قلب😭

207 بازدید | 10 پست

من اومدم سونو

دو هفته پیش که سونو کرد گفت چهار هفته و پنج روز

امروز گفت شش هفته و سه روز

دو هفته پیش ساک و کیسه تشکیل شده بود

امروز جنین بود اما قلب نداشت

گفت دو هفته دیگه بیا 😔😔

اما طبق پریود باید الان هفت هفته و سه روز باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قلب هشت هفته تشکیل میشه چرا زود رفتی  

طبق سنو هشت هفته شدی برو من به خاطر همین زود نرفتم سنو که استرس نکشم

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
عزیزم قلب هشت هفته تشکیل میشه چرا زود رفتی   طبق سنو هشت هفته شدی برو من به خاطر همین زود نرفت ...

عزیزم میتونم ازتون راهنمایی بگیرم، من عقدم  ولی هنوز ازداج نکردیم‌و حدودا پنج اسفند با همسرم رابطه بدون دخول داشتیم و ببخشید که صریحا حرف میزنم چون فکرم مشغوله مجبورم همه چیزو بگم

خود آب همسرم با من تماسی نداشت فقط از  پیش آب مطمئن نیستم که ممکنه با واژنم تماس پیدا کرده باشه تو اون رابطه، خیلی ترسیدم که نکنه باردار بشم

چند روز بعدش پریود شدم ده اسفند، و ماه بعد پونزده فروردینم پریود شدم که دقیقا یادمه پنج روز خونریزی مثل بقیه پریودام بود

ولی الان هم توهم بارداری از سرم بیرون نرفته هنوز گاهی میترسم فک میکنم شکمم سفته یا توهمای اینجوری.

امکان بارداری با دوبار پریود نیست درسته؟

ببخشید که سوالم طولانی شد

عزیزم میتونم ازتون راهنمایی بگیرم، من عقدم  ولی هنوز ازداج نکردیم‌و حدودا پنج اسفند با همسرم را ...

نه عزیزم نترس باردار نیستی 

همون اولین باری که پریود شدی دیواره رحم ریزش کرده یعنی جنینی نیست  بعدشم  با  پیش اب که بدون دخول باشه که اصلا امکان نداره و از استرس زیاد  فکر میکنی بارداری 

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
نه عزیزم نترس باردار نیستی  همون اولین باری که پریود شدی دیواره رحم ریزش کرده یعنی جنینی نیست ...

عزیزم ببخشید میشه ازتون یه راهنمایی بگیرم، من ازتون پرسیده بوذم قبلا که ایا رابطه بدون دخول توی عقد باعث حاملگی میشه یا نه، من دیگه رابطه نداشتم اصلا با همسرم الان موعدمه با ترشحم یه حاله کم رنگی فعلا دیدم ولی خون نیومده هنوز دارم سکته میکنم که نکنه یه وقت لانه گزینی و این حرفا باشه😭 اجازه دارم عکسشو براتون بفرستم می تونین تشخیص بدین قبل شروع پریوده یا لانه گزینی؟؟

عزیزم ببخشید میشه ازتون یه راهنمایی بگیرم، من ازتون پرسیده بوذم قبلا که ایا رابطه بدون دخول توی عقد ...

عزیزم بارداری به این راحتی نیست اونم بدون دخول الان اگه حامله باشی بی بی چک نشون میده خیلی وقته گذشته احتمالا شروع پریود هست 

میشه درخواستمو قبول کنی ممنونم

ابوالمالی هستم🦛روح سرگردان👻عاشق سیب زمینی سرخ کرده با سس سیر و چیلی🍟🤤انقدر نپرسین حس ممد بهم چیه اون اگه دوستت داشت میگرفتت💔 با اجنه نسبتی ندارم👿❤️برای شادیم اجماعا فاتح مع الصلوااات ختم کنید🐛☺️ جهت شادی ارواح شما اومدم نی نی سایت🐢 توی تاپیک های حس6 تگم کنید💕رفیق فاب عزرائیل❌️ اذیتم کنین میام تو خوابتون😎💙🌿من خر نیستم گاوم میفهمم🦨