2777
2789
عنوان

ازدواجم به شکست خورد و هنوز ناراحتم…

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 20 پست
منم چند سال پیش یه نامزدی دو ماهه داشتم به جدایی کشید بعدش با یکی ازدواج کردم با اونم به جدایی کشید ...

منم خیلی با شوهرم ساختم

هیچی ازش کم نذاشتم

نمیدونم چرا باهام اینجوری کرد

دلم میسوزه به حال جوونیم و آرزوهام

دلم خانواده و زندگی میخواست

الان تک و تنها و بی هدف و افسردم

دوسم داشت اما همش از بین رفت منم همینطور وقتی دیدم سرد‌ شده و بی محلی میکنه دیگه دوسش ندارم

برای زندگیت بجنگ

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینکه یهو عوض شده حتما یه دلیلی داشته!  میتونی بفهمی چی بوده؟  از کی شروع شد...

بخدا نمیدونم

خرافاتی نیستم اما چند تا فالگیر بهم گفتن دعا نوشتن براش

دکتر روانشناس هم گفت مشکل شخصیتی و روانی داشته که یهو رو‌ شده

بخدا نمیدونم خرافاتی نیستم اما چند تا فالگیر بهم گفتن دعا نوشتن براش دکتر روانشناس هم گفت مشکل شخص ...

ممکنه مشکل روانی باشه، روانشناس گفت قابل درمان نیست؟ 

اگه قابل درمانه که باید خوب بشه

اگه نمیشه که باید جدا بشی متأسفانه 

چون فقط خودتو اذیت میکنی...مجرد باشی بهتره، من خودشم بخاطر شرایط خاصی که دارم نمیتونم ازدواج کنم چون میدونم اگه ازدواج کنم هم خودم بدبختم هم طرف مقابلم

اگه خدارو قبول داری توکل کن به خودش، امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیفته

کاش می شد سرنوشت خویش را از سر نوشت ♡
ممکنه مشکل روانی باشه، روانشناس گفت قابل درمان نیست؟  اگه قابل درمانه که باید خوب بشه اگه نمی ...

مرسی عزیزم امیدوارم تو هم خوشبخت بشی💖

نظر روانشناس روی جدایی بود

گفت درست بشو نیس زندگیمون