2777
2789
عنوان

ارتباط تلفنی مستقیم با روضه منوره حرم آقا رضا جانموون

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 22 پست
سلام عزیزمشما اولین بارداریتون هست؟تو تاپیک لوبیا فکر میکردم پسر باردار بودید؟

سلام عزیزم 

نه عزیزم 

دومین بارداری 

ی دختر دارم 

برای پسر تو اقدام بودم. نه بابا بعد سالها باردار شدم به لطف خدا 

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
سلام عزیزم نه عزیزم دومین بارداری ی دختر دارم برای پسر تو اقدام بودم. نه بابا بعد سالها باردار شدم ب ...

خداحفظش کنه هر دو کوچولوتون رو 

منم هنوز موفق به بارداری نشدم 

یه بار ۷هفته سقط داشتم که باعث شد لوله چپم از دست بدم 

بعدشم که هیچی به هیچی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم نه عزیزم دومین بارداری ی دختر دارم برای پسر تو اقدام بودم. نه بابا بعد سالها باردار شدم ب ...

ببخشید میپرسم

دوست داشتید جواب بدید 

مشکلتون چی بود باردار نمیشدید؟

برای پسر دار شدن رژیم خاصی گرفتید؟

ببخشید میپرسمدوست داشتید جواب بدید مشکلتون چی بود باردار نمیشدید؟برای پسر دار شدن رژیم خاصی گرفتید؟

نه عزیزم 

خواهش میکنم راحت باشید 

ناباروری ثانویه‌ 

ولی این اواخر رفتم مرکز ناباروری که مشخص شد اسپرم همسرم ضعیف و خودم هم ذخیره تخمدان ام کمه. 

اووبوست خوردم و شوهرم هم اسپیرژن و الکارنتین و ... خورد هر چند قبلش هم می‌خورد. 

من چون رژیم ام طول کشید این اواخر خیلی رعایت نمیکردم ولی خب بازم رژیم رو داشتم. 

لبنیات خیلی کم میخوردم. ترشی اصلا 

خودمو خیلی گرم نگه می‌داشتم. خرما و شیره انگور و ..می‌خوردیم. شوهرم رو خیلی تقویت میکردم هر روز معجون و آبمیوه طبیعی و قرصهای تقویتی  و ...

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
خداحفظش کنه هر دو کوچولوتون رو منم هنوز موفق به بارداری نشدم یه بار ۷هفته سقط داشتم که باعث شد لوله ...

قربونت

انشاالله بزودی زود ی گلپسر مهمون دل ات بشه 

از امام رضا ع بخواه دست خالی برنمیگردونه

نذر امام رضا کردم ولی فعلا نخواسته برام 😔

انشاالله به وقت اش میشه