2777
2789
عنوان

بچه دار نمیشم

249 بازدید | 12 پست

خانوما من الان ۴۳ سالمه و هم خودم هم دخترم عاشق اینیم و ارزومونه ک ی بچه دیگه بیاریم ک دخترم تنها نباشه و وقتی ما مریدم تنها نشه ولی شوهرم ک از ۲۴ ساعت ۲۵ ساعتشو سر کاره و تا باهاش حرف میزنی داد و بیداد میکنه از خونه میزنه بیرون راضی نیستو هر وقت بحثشو پیش کشیدم داد و بیداددکرده ک من نیمخوان و الان دخترم داره قربانی شوهرم میشع 

حاضره از به زیستی بچه بایره ولی خودم ب دنیا نیارم میشه اگر راهکاری دارید بگید ک ی جوری راضیش کنم؟

دخترم خیلی گناه داره

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن

نکنید

اون بچه همش باید استرس مریضی یا نبود شمارو بکشه

صرفا بخاطر اینکه دخترتون حوصلش سر نره و تنها نباشه یکی دیگرو نیارین تو این دنیا

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاضره از بهزیستی بیاره وقتی خودش میتونه بچه دار بشه چه عجیبه شوهرتون

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
خب اون بچه اختلاف سنیش با شما فاجعس گناه داره من میگم حق با شوهرتونه 

بابا مگه اختلاف سنی هم شد حرف چه اشکالی داره خب 

په قدیمیا که ۱۰ تا میوردن پسر دختراشون جون خودشون پیر چرا این حرفو نمیزنن والله خیلیاشون میشناسم بهترین زندگیو دارن

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
نکنید اون بچه همش باید استرس مریضی یا نبود شمارو بکشه صرفا بخاطر اینکه دخترتون حوصلش سر نره و تنها ...

ن دلش ی خواهر میخواد همه یچو باهشاش شریک شه و درد و دل کنه مثل همه آدما دیگه ک با خواهرشون خوشن و کلی بیرون میرن شوهرم نمیبره بیرون دوس داره باهام برن بخاطر استفاده وسیله ای نیس

ن دلش ی خواهر میخواد همه یچو باهشاش شریک شه و درد و دل کنه مثل همه آدما دیگه ک با خواهرشون خوشن و کل ...

دخترتون چند سالشه؟

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

بابا مگه اختلاف سنی هم شد حرف چه اشکالی داره خب  په قدیمیا که ۱۰ تا میوردن پسر دختراشون جون خو ...

من دخترم ۱۳ سالشه کلا ان چنان اختلاف سنی ای ندارن الان ۲۲ سال دختلافه بین بچه های دوستم

بابا مگه اختلاف سنی هم شد حرف چه اشکالی داره خب  په قدیمیا که ۱۰ تا میوردن پسر دختراشون جون خو ...

اون قدیم بود کجای زندگیای الان شبیه قدیمه بچه های الان ادمو میخورن   پرتوقع و رودارن   قبلنا ده بیستا بچه با همه چی میساختن و ب پدر و مادر افتخار میکردن  الان اون بچه نمیگه چرا مادرم اینقد سنش بالاس

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }
اون قدیم بود کجای زندگیای الان شبیه قدیمه بچه های الان ادمو میخورن   پرتوقع و رودارن  ...

من میگم همچی بستگی به تربیت پدر مادر داره مشخصه بچه رو ول بزاری تو خیابون قراره چطور توی روت وایسه یا با چه لحنی جوابتو بده 

درضمن قدیمم همچی گلو بلبل نبود سختیایه خودشو هم داشت هر دوره ی سختیا خودشو داره 

اون قدیم بود کجای زندگیای الان شبیه قدیمه بچه های الان ادمو میخورن   پرتوقع و رودارن  ...

سنم کجاش بالاعه مادر یکی از دوستای دخترم الان ۶۰ و خورده ای سالشه بچه شیرخواره داره