2777
2789
عنوان

میشه یه چیزی بهم بگین؟

135 بازدید | 13 پست

من بتونم بلند شم برم درس بخونم 🥲

تیر ماه کنکور دارم 

کمتر ار ۱ماه هم نهایی دارم🥲

هیچکسیو ندارم همسرمم شب ها میاد خونه 

واقعا کسی نیست که بهم انگیز بده تا سرپا شم

میشه کمکم کنین بهم چیزایی بگین که به خودم بیام؟❤️‍🩹

متاهل🧿❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو سال دیگه این موقع دیگه راحتی و خبری از کنکور نیست

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

وقتی بچه مدرسه ای ازدواج کنه همین میشه دیگع

عزیزم من گفتم بچه مدرسه ای هستم ؟؟؟؟

یا شما علم غیب داری ؟

من ۲۰ سالمه گلم دو سال کنکور ندادم امسال میخوام بدم 

تثروخدا وقتی میخواین بدتر روحیه یه نفرو خراب کنین نظر ندین تاپیک رو رد بشین و برین 

متاهل🧿❤️

من آرزومه جای الان تو باشم ،پاشو دختر درست بخون کنکورت باید عالی بشه بهترین دانشگاه های کشور منتظر تو هستن 

که قدم بزاری داخلشون و فارق التحصیل بشی 

میز کارت منتظر تو که بری بشینی پشتش و به مردم خدمات ارائه بدی ....مطمعنم تو موفق میشی یه همسر عاشق و یه مادر نمونه تحصیل کرده میشی بچه هات در آینده به قوی بودن و استقلالت افتخار میکنن ❤️

من آرزومه جای الان تو باشم ،پاشو دختر درست بخون کنکورت باید عالی بشه بهترین دانشگاه های کشور منتظر ت ...

فداتشم من 🥺😍

حس کردم مامانم‌داره باهام حرف میزنه❤️‍🩹

مرسیییی از امید دادنت حتما شروع میکنم 🥺🥺🥺🥺

قبول که بشم میام بهت میگم 🥺

متاهل🧿❤️