2777
2789

نگین اینکار درست نیست

شوهرم خوب بود. زندگیمون در کل خوبه. ولی من خیلی در مقابلش ضعیفم چون کمبود محبت دارم. اونم فهمیده. و از این نقطه ضعفم واقعا داره به نفع خودش استفاده میکنه

حتی تو مواردی که واقعا حق با منه و حتی خودش قبول داره هم خودشو برام میگیره چون میدونه اخرش من تسلیم میشم تا بهم محبت کنه

میدونم دوستم داره و اگه روالمو عوض کنم بالاخره کم میاره

هر چند ممکنه خیلی طول بکشه

چون الان یه ماهم اگه محل نزارم ککش نمیگزه تازه بدترم میکنه

چون میدونه این منم که کم میارم. اون با گوشی و لب تام بهش خوش میگذره

میدونم باید رفتارمو عوض کنم ولی اخه چطوری؟

کمبود محبتمو بدون نیاز به اون چطوری جبران کنم؟

همیشه یادتان باشد که زندگی پیشکشی است برای شادمانی و خوب زیستن، لبخند زیباترین آرایش هر فرد است و مثبت اندیشی کلید خوشبختی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خودتو بگیر دیگه...شیوه خاصی نداره...کم محلی کن،قیافه بگیر...بذار نازتو بکشه...بذا اون بیاد سمتت...گاهیم قهر کن😈😆

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

خب خودمو مشغول میکنم

یه بچه ۲ماهه دارم که واقعا وقت سرخاروندن نمیزاره برام

تا وقت ازاد هم پیدا میکنم سریع به کارام میرسم

اما مشکلم کمبود محبته

حتی وقتی سرم شلوغه هم محبت میخوام

همیشه یادتان باشد که زندگی پیشکشی است برای شادمانی و خوب زیستن، لبخند زیباترین آرایش هر فرد است و مثبت اندیشی کلید خوشبختی.

آجی من حتی اگه توی خونه از تنهایی دق کنم بازم سعی میکنم به روی شوهرم نیارم و آشتی نکنم. اما این رفتار خیلی به ضررم شده. همسرم از قهر و قیافه گرفتن من دچار کمبود محبت شده و الآن کلی مشکل براش پیش اومده. امیدوارم مشکل شما زود تر حل بشه

بهار اگه میتونستم از پسش بربیام تاپیک نمیزدم که

چون بلد نیستم و نمیدونم تاپیک زدم کمک بگیرم

زهرا ما برعکسیم

کاش منم یه مدت بتونم اینکارو کنم

چون بارها بهش گفتم منم مثل خودت رفتار میکنم ولی نکردم

زهرا جون میتونی بگی اون مدت چکار میکنی که میتونی طاقت بیاری سمتش نری؟

بااینهمه مشغله چجوری باز شما زودتر خسته میشی، خب شمام تو اوقات بیکاری با موبایل و نت سرگرم شو یا با دوستا و خانوادت صحبت کن محبت که فقط از طرف همسر نیست 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

ساغر جون اینکارو میکنم

ولی اون نمیاد سمتم و بیشتر خودشو میگیرهر چقدر هم طول بکشه

خیلی مغروره

اخرش خودم کم میارم

زهرا ما برعکسیم کاش منم یه مدت بتونم اینکارو کنم چون بارها بهش گفتم منم مثل خودت رفتار میکنم ولی ن ...

به نظرم فقط با مشاور حلش کن. اینطوری بهتره. سعی نکن مقابله به مثل کنی. ازت خواهش میکنم مشکل رو با مشکل حل نکن. چون حل نمیشه اینطوری.

مشکلم وقت گذرونی باهاش نیست

چون تو حالت نرمال و عادی هم با هم وقت نمیگذرونیم اصلا

هر کس پی کار خودشه

مشکلم فقط محبته که دریغ میکنه