2777
2789
عنوان

همسایه ی تخخخخخم سسسگ

5444 بازدید | 170 پست

هروقت ررررردددد میدم این تاپیکو میزنم 

چرااااا یههه گووووریل که میخواد وزن کم کنه

باید صدای گوه اهنگشو تا خرررخرررره ببره بالا؟

چرا یه خرس قطبی که میخواد وزن کم کنه،باید بااااند روشن کنه؟؟؟؟ اونم ساعت استراحت مردم

دارم دیوونه میشم

دارم رد میدم بخدااااااا

این همسایه رو روزی صدبار باید بکنم تو پشت خر و در بیارم

وای خداااااااا سرم داره میترکه

بگین چیکار کنم بگیییینننن با چه زبونی بهش بگم نررررین تو اعصاب ماااااا روزی هزارباااار نفرینش میکنم دیگه طاقت ندارممممم ایشالا ببینه این تاپیکو

لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام پاشو برقص باهاش

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

اگه منو نزنی 

میخوام بگم حق داری

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

وای که چقدر من از دست این همسایه های بی ملاحظه زجر کشیدم، خداروشکر چندساله راحت شدم .باور کن اونقدری که عذاب کشیدم الان خونمون ۲ طبقه است حاضر نیستم واحد خالی رو بدم اجاره چون میترسم یه فضول گیرم بیاد