2777
2789
عنوان

پدر و مادر خوبی باشید

203 بازدید | 16 پست

۱۸ سالمه 

با اعتماد ب نفس زیر خط فقر 

ولی درس خون که الانم دارم ازش زده میشم دیگه  

محدودیت های بی مورد خانواده و گیرای الکی سر لباس پوشیدن و بیرون رفتن و ...باعث شده از خودم متنفر بشم چون احساس میکنم این من نیستم که دارم زندگی میکنم برعکس دوتا ادم ۵۰ ساله دارن تو وجودم زندگی میکنن من موقع بیرون رفتن از خونه همراه با خانواده کلی اذیت میشم از خودم متنفرم از قیافم از لباسام بدم میاد چون احساس میکنم شبیه همسن و سالام نیستم اصلا از ی طرف حرفای اعضای خانواده هم اذیتم میکنه که میگن نمیزاریم دانشگاه راه دور بری وگرنه میری اونجا و همه کاره میشی 

میدونی یجایی ادم از این حرفای چرت و پرتشون دیگه خسته میشه یجایی دیگه دلش نمیخواد زندگی کنه باهاشون 

مگه من چی میخواستم ؟ 

یه بیرون رفتن عادی مث بقیه اعضای جامعه یه انتخاب لباس معمولی با سلیقه خودم مث بقیه همسن و سالام زندگی کردن برا ی بچه ۱۸ ساله باید بشه ارزو ؟ منطقیه ؟ 

نکنید با بچه هاتون راه بیاید  

بزارید تحت مشورت شما تصمیم بگیرند 

نه خود سرانه و نه اینکه  شما به جاشون تصمیم بگیرید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محدودیت ها و وای از محدودیت ها. من تو جدیدترین تاپیکم راجبش صحبت کردمو متوجه شدم اکثر مردم درد مشترک مارو دارن. و ما فقط با جرعت ورزی و دوست داشتن خودمون میتونیم نجات بدیم خودمونو

عزیزم اغلب بچه های دهه ۶۰ و ۷۰ این دوره هارو گذروندن سخت هم گذروندن چیززی که مهمه اینه حالا که اونا حواسشون به شما نیست خودت حواست باشه مثل یه قنر تحت فشار نشی یه دفعه از جایی که نباید ،بزنی بیرون اونوقت اینده و زندگیت بخطر میفته

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
اسی منم یکی بهش اضافه کنم هیچوقت ن زن ن مرد خیانت نکنید بعم توروخدا رو بچه هاتون خیلی تاثیر میزاره م ...

این واقعا درسته 

چند مورد دیدم که پدر طرف اهل خیانت بوده 

و ما هر چقد تلاش میکردیم که دخترای این ادمارو از روابط سمی بکشیم بیرون نمیتونستیم 

کل توجیهشون برا تحمل افراد سمی این بود : پدرمم همینجوری بود پس همه ی مردا همینجورین 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
عزیزم اغلب بچه های دهه ۶۰ و ۷۰ این دوره هارو گذروندن سخت هم گذروندن چیززی که مهمه اینه حالا که اونا ...

مشکل اول از اینجا شروع میشه که بچه های دهه ۸۰ با ۶۰ و ۷۰ مقایسه میشن درسته شماهم بیرون نمیرفتید ولی همسن و سالاتونم انچنان بیرون نمیرفتند  ولی ما ک تو مدرسه هم کلاسی های خودمونو میبینم که اونقد ازادی دارن  دیگه دیدمون نسبت به زندگی خودمون عوض میشه 

عزیزم اغلب بچه های دهه ۶۰ و ۷۰ این دوره هارو گذروندن سخت هم گذروندن چیززی که مهمه اینه حالا که اونا ...

ولی فشاری که روی یه دهه هشتادی محدود میاد بیشتر از فشاریه که رو ما هفتادیا و شصتیا اومده 

دهه هفتاد و شصت اغلب دخترا و حتی اغلب پسرا محدودیت داشتن و یجورایی اکثرا همه میتونستن خودشونو با این بهونه که فلانیم محدوده گول بزنن

ولی نسل هشتاد اغلبشون ازادن و وقتی یه نفر این وسط محدود میشه رسما از نظر روانی به فروپاشی میرسه چون علاوه بر تحمل محدودیت احساس تنهاییم میکنه 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
ممشکل اینه ک من نمیتونم خودمو دوس داشته باشم 

یه سری تمرین داره عزیزم. اصلنم نیاز به هزینه های بسیار نداره. فقط کافیه کارایی که دوست داری برای خودت انجام بدی. مثلا غذای مورد علاقتو برای خودت درست کنی. یا خوراکی مورد علاقتو تهیه کنی. سعی کنی اتاقتو اونجوری که توی رویاهاته درست کنی. از این کارای کم هزینه و حال خوب کن. و کم کم بعدا سعی کن همینارو گفتاری به خودت بگی