الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه تو لوس نیستی و بزرگش نکردی منم 18 سالمه و دارم وارد 19 میشم کاملا حرفاتو با عمق وجودم حس میکنم و درک میکنم متاسفانه من خودم از عشق و برادر و رفیق هامم حتی بی محبتی دیدم کلی تنهایی کشیدم افسردگی گرفتم مشاوره رفتم قرص خوردم شکست عشقی خوردم کنکوری که کلی برام مهم بودو باختم 3 بار خودکشی کردم تا به این نتیجه رسیدم هیچ چیزی از حال خوب خودم مهم تر نیس اگه ترکم کردن و رفتن از بی لیاقتی خودشون بوده و یجایی نبودمو حس میکنن و زجر میکشن فقط بهت بگم که سعی کن دووم بیاری و خودتو ارتقا بدی مخصوصا تو حال بدت تو سنی هستی که ایندتو تعیین میکنه فقط رو خودت تمرکز کن و حال خوبت حتی اگه ی اهنگ یا ی ادم یا هرکی کوچکترین حس منفی ای بهت داد ترکش کن و اینم بگم وقتی خودکشی کردم و نمردم ی روزایی بعد مدت ها برام پیش اومد پر از حال خوب که با خودم گفتم خداروشکر که نمردم و این روزا رو با عزیزام سپری کردم
اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
من هیچ عزیزی ندارم نه خواهر ن برادر ن مادر یه رفیق دارم ک ۲۴ ساعت ازم فاصله داره با پدری ک هروز م ...
الان نداری ولی وارد زندگیت میشه رفیق رو خب که منم ندارم و مهم نیست اما هر موقع اینجا خاستی حرف بزنی من هستم فقط بهت بگم برا افسردگیت دنبال دارو و قرص نباش ورزش کن فیلم طنز ببین به زیبایی و پوستت برس و درس بخون حتی اگه شده یکم هم درس بخون و خودتو نباز هنوز کلی راه هست تا کنکور تیر و امتحانات نهایی و رقیباتم همچین چنگی به دل نمیزنن پس درس بخون و خودتو بالا بکش
اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
امید صفر انگیزه صفر اعتماد به نفس صقر پرستاری تو دوماه اخه؟
به خدا توکل کن شروع کن به خوندن راه برات باز میشه ظرفیتا بالا رفته کنکورا سالا قبلو کار کن ولی بیشتر رو نهاییات تمرکز کن بخدا قبول میشی انقد پالس منفی به خودت نده