دختر منم همینطور بود.اصلا قطره آهن نخورد.امتحان کن ببین با شربت آبلیمو.بریز تو شربت آبلیمو.جذب آهن با ویتامین ث بیشترم هست
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا طب سنتی که میگه ندید.اگر نمیخوره شبی یه لیوان شیره بزن به آب بهش بده.رفع کم خونیه.عالیه.
کم خونی هم نگرفت.با مواد غذایی جبران کردم.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
چه جالب مرسی بچه ها از راهنماییتون بستنی خیلی دوس داره بدم واقعا؟۷ماشه تو سوپش گوشت گوسفندی میریزم ...
خواهش میکنم.خیلی بستنی نده سنش کمه هنوز.
گوشت رو هم باید بکوبید.میکس نکنید چون بافتش جوری جدا میشه که ضرر داره.