2777
2789

من هم دوره فارارو گرفتم هم معین فرجی

اره عالی بود ولی من اجراش نکردم😅

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو سال پیش خریده بودم اینستا فیل شد ادامه ندادم

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
من هم دوره فارارو گرفتم هم معین فرجی اره عالی بود ولی من اجراش نکردم😅

جدی فارا خوب بود؟منم میخوام بخرم ازش،شب و روزمو تو اینستا وقت میگذرونم ولی پیشرفت نمیکنم.

معین فرجی هم خیلی گرونه ریسکه اول کاری خرید

جدی فارا خوب بود؟منم میخوام بخرم ازش،شب و روزمو تو اینستا وقت میگذرونم ولی پیشرفت نمیکنم. معین فرجی ...

فارا عالیهههه کامل و با پشتیبانی همیشگی اپدیت رایگانم داره 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
مرسی یه سوال دیگم بپرسم،کارفرما معرفی میکنه یا نه؟ واسه ادمینی منظورمه

قربونت 

ادمینش اره اسمش ترانه هس، ب اون بگی معرفی میکنه بهت 

خودشم چندوقت یبار اعلام میکنه یا خودش استخدام میکنه یا معرفی میکنه

خوب کار زیاده ولی متاسفانه اولین سوالشون اینه که دوره ی آموزشی دیدی یا نه

والا ما هر جا رفتیم سابقه آزمون خواست😬😬

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم.

قربونت 

دوره معین فرجیو دارم اگر خاصی برات بفرستم