سلام دوستان من دو ماه پیش برای کاری رفته بودم انکارا با یه اقای اصالتا ترک تورکیه اشنا شدم از نظر ظاهر و موقعیت احتماعی و مالی و اخلاق و شخصیت … همه چی در سطح عالی فقط بخام ایراد بکیرم قدش معمولی همون دیت اول تو رستوران پیشنهاد ازدواج داد من کفتم باید ببشتر همو بشناسیم خلاصه ااز وقتی ایران اومدم تو این مدت هم تو چت و ۳-۴ بار ویدیو تصویری در ارتباطیم البته انکلیسی اصلن بلد نبست و با اپلیکیشن ترنسلیت حرف میزنه ازم میپرسه کی میای ترکیه پیشم من گفتم فعلن بک ماهی میتونم بیام تا همو بیشتر بیشناسیم و اگه با هم مچ بودیم قضیه رو جدی تر کنیم ک خیلی استقبال کرد الان سوال من اینه من بخام برم انکارا هزینه بلیط با کی؟؟ خودم باید بلیط بگیرم؟ یا اون باید برام بلیط بگیره؟ از به طرف فکر میکنم اون داره منو دعوت میکنه و اصرار ب اومدن من داره و رابطه رو هم برای ازدواج میخاد و از طرفی تا ب حال صخبتی از این ک برات بلیط میگیرم نزده منم نمیخام از همین اول کار یه رن به اصطلاح اویزون جلوش به چشم بخورم اگه حذغی از بلیط نزد خودم بلیط بگیرم؟؟ اگه پیشنهاد گرفتن بلیط کرد بگم اوکی؟ یا برای دفعه اول که هنوز خیلی شناخت ندریم و رابطه قطعی نبست بگم نه ؟ خودم بلیط رو میگیرم؟ اهل فن لطفا نظر اتتون رو بگین منتظرم😍🤗