2777
2789
عنوان

با یه اقای ترکیه ای دوست شدم

319 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من دو ماه پیش برای کاری رفته بودم انکارا با یه اقای  اصالتا ترک تورکیه اشنا شدم از نظر ظاهر و موقعیت احتماعی و مالی و اخلاق و شخصیت … همه چی در سطح عالی فقط بخام ایراد بکیرم قدش معمولی همون دیت اول تو رستوران پیشنهاد ازدواج داد من کفتم باید ببشتر همو بشناسیم خلاصه ااز وقتی ایران اومدم تو این مدت هم تو چت و ۳-۴ بار ویدیو تصویری در ارتباطیم البته انکلیسی اصلن بلد نبست و با اپلیکیشن ترنسلیت حرف میزنه ازم میپرسه کی میای ترکیه پیشم من گفتم فعلن بک ماهی میتونم بیام تا همو بیشتر بیشناسیم و اگه با هم مچ بودیم قضیه رو جدی تر کنیم ک خیلی استقبال کرد الان سوال من اینه من بخام برم انکارا هزینه بلیط با کی؟؟ خودم باید بلیط بگیرم؟ یا اون باید برام بلیط بگیره؟ از به طرف فکر میکنم اون داره منو دعوت میکنه و اصرار ب اومدن من داره و رابطه رو هم برای ازدواج میخاد و از طرفی تا ب حال صخبتی از این ک برات بلیط میگیرم نزده منم نمیخام از همین اول کار یه رن به اصطلاح اویزون جلوش به چشم بخورم اگه حذغی از بلیط نزد خودم بلیط بگیرم؟؟ اگه پیشنهاد گرفتن بلیط کرد بگم اوکی؟ یا برای دفعه اول که هنوز خیلی شناخت ندریم و رابطه قطعی نبست بگم نه ؟ خودم بلیط رو میگیرم؟  اهل فن لطفا نظر اتتون رو بگین منتظرم😍🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگ اونا چطوری؟مثل ایرانیا مخارج زن رو میدن‌؟بنظرم بار اول خودت باید بلیط بخری

ترک ها مثل ایرانیا حتی متعصب تر هستند اره مثلا میگه بیا پیش من  هتل نرو خب من یه هدیه هم باید براش بگیرم خونه اش مهمون هستم پدرم میگه بلیط رو خودت بگیر مامانم میگه یه جوری با سیاست حرف بنداز اون پیشنهاد کنه و برات بگیره🥹

عزیزم بنظرمن ایشون بایدبگیره ولی موضوع اینه که چطورمیخای قضیه بلیط مطرح کنی که فکربدنکنه

آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....
ترک ها مثل ایرانیا حتی متعصب تر هستند اره مثلا میگه بیا پیش من  هتل نرو خب من یه هدیه هم باید ب ...

منم میخاستم همین بگم افرین به مامانت معلومه خانم باسیاستیه

آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....

فقط ی چیزی باهاش خوش باش ولی به هیچ وجه باهاش رابطه ج  ن س ی نداشته باش که واسش تکراری میشی پس اگه میخای بیادخواستگاریت واسه خودت ارزش قائل شو مردا حالاازهر نژاد وکشوری هم باشن بازم از دخترای سنگین ومغرورخوششون میاد

یعنی فکر میکنی بگیر هست؟ بعيد میدونم

وضعیت مالیش خیلی خوبه ولی فکر نکنم چون تا ب خال اشاره ای به این ک بلیط برات میگیرم نکرده اون دو شب هم من انکارا بودم فقط در حد رستوران شام منو برد همین !

فقط ی چیزی باهاش خوش باش ولی به هیچ وجه باهاش رابطه ج  ن س ی نداشته باش که واسش تکراری میشی پس ...

دختر که نبستم عزیزم خواستگاری و این چیزا به اون شکل مطرح نیس هر دو ۵۰ سال داریم هر دو یه ازدواج ناموفق داشتیم ایشون یه پسر داره ک با مادرش یعنی همسر قبلیش زندگی میکنه من فرزندی ندارم 

دختر که نبستم عزیزم خواستگاری و این چیزا به اون شکل مطرح نیس هر دو ۵۰ سال داریم هر دو یه ازدواج نامو ...

اها ببخشید نمیدونستم .انشالله اینسری خدا بهترین هاروسرراهت قراربده