2777
2789
عنوان

عفونت واژن و ترشحات سبز

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 24 پست
حال و حوصله ندارم واقعیت  توجه نمیکنم بهش

بدتر میشیا بهداشتو بیشتر رعایت کن میوه سبزی بخور سیستم ایمنیت قوی شه اگه واقعا قصد دکتر نداری یه کرم کلوتریمازول بگیر اگه مجردی موضعی اگه متاهلی واژینال پنج روز بزن خوب میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدتر میشیا بهداشتو بیشتر رعایت کن میوه سبزی بخور سیستم ایمنیت قوی شه اگه واقعا قصد دکتر نداری یه کرم ...

آخه خیلی وقته هر ازگاهی ترشح سفید میدیدم از وقتی یادم میاد دارم حتی یبار سونو و آزمایشم دادم نداشتم چیزی 

ولی عقدم باید برم دکتر اگه چیزی هست رفعش کنم قبلش ولی حوصلش رو ندارم😖 باید لیزرم برم 

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

آخه خیلی وقته هر ازگاهی ترشح سفید میدیدم از وقتی یادم میاد دارم حتی یبار سونو و آزمایشم دادم نداشتم ...

خب اون بدتر میشه ببین حتما مکمل غذایی بخور مثل اکتی وومن کرم کلوتریمازول هم بزن خوب میشی شش شب.

موقع گرفتن بگو تیپیکال میخوای واژینال نده 

دیدم عزیزم مرسی رو پد بزنم پمادو بزارم یا همونطوری؟

همون طوری عین کرم نرم کننده که میزنی مثل همون با ضخامت بیشتر فقط قبلش با شامپو بچه بشور خشک کن بعد بزن 

لباس زیرتم حتما هرروز دوبار عوض کن قبل پوشیدن هم با اتو داغ کنی تو دستشویی حتما خودتو با گذاشتن برداشتن دستمال خشک کنی از جلو به عقب 

خوب خوب میشی