2777
2789

دارم دیونه میشم بچم نزدیک دوسالشه خیلی بیش از حد اذیتم می‌کنه همش درحال بهونه و گریه.نمیدونم چکار کنم دارم روانی میشم دلم میخواد بذارم برم یه جای دور جایی که هیچ کی نباشه دلم میخواد طلاق بگیرم تا راحت شم حیف که شوهرم دست از سرم ورنمیداره... خیلی خسته ام دلم فقط تنهایی میخواد... حوصله سرزنش شنیدنم ندارم داغونم...

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه

چرا سرزنش؟

تو فقط خسته ای همین و این کاملا طبیعیه تو این دوران

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها کارها و رفتار هاشون گذراست اگر بتونی کمی صبورتر باشی این دوران هم میگذره 

نمیتونم قرص اعصابم میخورم ولی دارم دیونه میشم یه پسر کلاس اولی هم دارم دلم میخواد سرمو بکوبونم تو دیوار چرا خدا بهم بچه آروم نداد آخه گناه من چیه که تحمل بچه خودمم ندارم

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
چرا سرزنش؟ تو فقط خسته ای همین و این کاملا طبیعیه تو این دوران

آینجا هر دردو دلی کنی متهمت میکنن به ناشکری...ولی من روزی صدبار میگم خوش باحال هرکی که بچه نداره راحته

صبور باش انشالله درست میشه

از صبر خسته ام چقدر صبر؟؟؟تمام عمرم به صبر گذشت 

نمیتونم قرص اعصابم میخورم ولی دارم دیونه میشم یه پسر کلاس اولی هم دارم دلم میخواد سرمو بکوبونم تو دی ...

چندتا کار رو اگه میتونی انجام بده

اول باید خودت آروم بشی. اون بچه ها گناهی ندارن فقط شاید یک کم بازیگوش و حرف گوش نکنه. یک کم به خدا توکل کن و ازش کمک بخواه.باور کن اونم چندماه دیگه بزرگتر میشه فهمیده تر میشه. من خودم تجربه کردم روزهایی که عصبیم بچمم حال‌ش خوش نیست

حال خودتو خوب کن اونا هم انرژی مثبت میگیرن ازت. 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

چندتا کار رو اگه میتونی انجام بده اول باید خودت آروم بشی. اون بچه ها گناهی ندارن فقط شاید یک کم باز ...

آره میدونم مشکل از خودمه اصلا آرامش ندارم..من و جاریم باهم حامله بودیم بچه من شلوغ که روزی صدبار آرزوی مرگ میکنم بچه اون آروم که الان دوباره حاملس...چرا خدا انقد فرق می‌ذاره من کل عمرم و سختی کشیدم اینه که الان تحمل بچمو ندارم 

از کدومشون بیشتر شاکیی

از کوچیکه با پسرم مشکلی ندارم دخترم دوسالشه یه ثانیه بجا بند نمیشه دائم در حال اذیت و خرابکاری 

آره میدونم مشکل از خودمه اصلا آرامش ندارم..من و جاریم باهم حامله بودیم بچه من شلوغ که روزی صدبار آرز ...

هر بچه ای از یک پدر و مادر به دنیا میاد یا به خودتون رفته یا همسرتون یا هم کلا مدلش همینه. این که چیز سختی نیست. شما خودت آروم باش اون طفلک هم آروم میشه انشاءالله. براش وقت میذاری؟ قصه بگی، شعر بخونی، بازی کنی؟ 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

منم مثل شما دارم روانی میشم

چاره چیه چکار باید کرد ؟چرا بعضیا بچه اصلا اذیتشون نمیکنه؟؟؟ولی ما اینجوری؟؟

هر بچه ای از یک پدر و مادر به دنیا میاد یا به خودتون رفته یا همسرتون یا هم کلا مدلش همینه. این که چی ...

من همش درحال کارم وقت ندارم که همش بپز و بشورو جمع کن و...ولی پسرم و شوهرم باش بازی میکنن